"Fuga" la maratonul Artmark



Joi, 15 decembrie 2016, ora 18.00, Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță
 
Licitația de Crăciun, inclusiv un maraton de ceasuri și bijuterii
Artmark vă invită în luna decembrie la un adevărat maraton de bijuterii și ceasuri de colecție, dar și la o selecție de vinuri vechi și jucării de epocă, care să vă îmbie să intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă! 
 
Inele cu diamante, coliere, pandantive, broşe şi brăţări cu pietre preţioase sunt printre cele aproximativ  500 de bijuterii excepţionale. Printre vedete se numără marele diamant de 4.77 carate (20.000 - 40.000 euro), broșa de epocă Van Cleef & Arpels Folie des Prés, în formă de zână realizată din diamante și safire (30.000 - 40.000 euro), dar şi un inel excepțional împodobit cu o uriașă perlă South Sea și o cunună de diamante (15.000 - 20.000 euro). Pe lângă acestea, veţi găsi însă o gamă variată de bijuterii şi accesorii pentru toate gusturile şi ocaziile, aprox. 90% dintre bijuterii plecând de la un preț mediu de pornire de 100 euro.
 
Un alt segment important al licitației sunt ceasurile de colecţie, fie clasice, precum cele de epocă, de buzunar și din metale și pietre prețioase, fie mult-căutatele mărci azi în vogă, însă la prețuri de pornire de cca. o treime din valoarea de piață: Rolex, Jaeger LeCoultre, Patek Phillipe, Cartier, Franck Muller, Vacheron Constantin  etc. Remarcăm între acestea rarități și ediții limitate precum ceasul Boucheron, decorat cu diamante și ametist (9.000 - 12.000 euro) ori ceasul manual Patek Philippe Calatrava, din aur, cu capac acționat prin filetare, semnat Freccero (12.000 - 15.000 euro).
Dar … nu putem să aşteptăm sărbătorile fără o sticlă de vin asortată. Licitația de Crăciun propune și o selecţie irezistibilă de vinuri vechi franţuzeşti şi italieneşti, purtând cele mai cunoscute denumiri de origine: Margaux, Saint-Emilion etc.
 
Şi cum nu ar fi Crăciun, fără daruri pentru cei mici, în licitaţia din această lună se regăsește deopotrivă şi o selecție de jucării de epocă. Vă mai amintiţi jocul de societate Copiii căpitanului Grant sau trusele de traforaj sau pinball-ul românesc? Pătrundeţi în spiritul Crăciunului alături de noi şi fiţi, pentru o clipă ,din nou copii, vrăjiți de imaginile Crăciunului de altădată.

0 comentarii: