EVANESCENCE in concert la Bucuresti pe 29 iunie 2017

Pe 29 iunie de la ora 20:00, EVANESCENCE vor canta la Bucuresti la Arenele Romane. Biletele la preturi speciale earlybird sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea 
 
Festivalul METALHEAD Meeting care initial era programat pe 29 si 30 iunie s-a reprogramat cu o saptamana mai devreme, pe 24 si 25 iunie tot la Arenele Romane.
 
Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".
 
Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.
Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Biletele au următoarele preţuri:

- EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C pana pe 1 februarie
- PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C pana pe 29 iunie
- in ziua concertului biletele la categoria C vor costa 200 de lei, cele la categoriile A si B urmand mai mult ca sigur sa fie sold out

 
Se gasesc la vanzare si pachete speciale VIP Meet & Greet  care contin: Bilet categoria B in fata scenei, Meet & Greet, Poza cu trupa, o cutie inscriptionata, un afis cu autograf, un badge VIP laminat. Acestea sunt vandute direct de managementul artistului prin iabilet.ro si costa 850 de lei. Numarul lor este limitat la 40 de bucati.
 
Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E
Ccategoria B: fara loc in fata scenei,
Categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

 
Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie.
Concertul are loc in aer liber
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

0 comentarii: