Alternosfera la Club Quantic: program si reguli de acces

Alternosfera revin in Bucuresti pentru a sustine un show cu totul special! Concertul ce va avea loc pe 9 decembrie in clubul Quantic face parte din turneul de incheiere a promovarii albumului Haosoleum si respectiv a tripticului Epizodia. Invitatii speciali ai serii sunt Space Needle!
 
Alternosfera va concerta in clubul Quantic, o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente! Locatia dispune si de locuri de parcare dar va recomandam sa lasati masina acasa.
 
INFORMATII BILETE:
Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.
 
Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.
 
Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:
- 44 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle pana pe 9 decembrie
- 50 de lei si 80 de lei in ziua concertului, la intrare
 
De asemenea, va reamintim ca numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.
 
PROGRAM:
19:00 - Open Doors
20:00 - 21:00 - Space Needle
21:30 - 23:00 - Alternosfera
 
REGULI DE ACCES
Usile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.
Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea bratari. Bratarile se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si toalete.
 
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
 
Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.
 
Normele de siguranta le gasiti mai jos.
 
INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.
Clubul dispune de garderoba.
 
MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, sala de concert din Clubul Quantic are in total 6 iesiri de urgenta, 3 pe partea stanga, 3 pe partea dreapta.. Vor fi dispusi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot staff-ul si echipele care lucreaza la concert. De asemenea, vom avea si un punct de prim ajutor.
Harta Quantic Club: http://bit.ly/HartaQuantic
 
OBLIGATIILE PUBLICULUI
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

0 comentarii: