Overflow (Iasi), in deschiderea concertului Celelalte Cuvinte si Conexiuni, de la Arenele Romane

Trupa Overflow din Iasi va urca pe scena Arenelor Romane, in deschiderea concertului CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI , din data de 4 noimebrie.

Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora si care doreste sa sprijine trupele tinere, aflate la inceput de drum.  Astfel, pe langa cei de la Overflow, inca o trupa va fi anuntata in curand.

Fondurile incasate in urma evenimentului vor fi directionate o parte catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni.

Biletele au pretul de 50 de lei si se pot cumpara din Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.

Despre Overflow:

Overflow este o trupa infiintata la inceputul anului 2016, din dorinta unor tineri de a se exprima prin muzica si combina mai multe stiluri de muzica, printre care blues, rock'n'roll si rock alternativ. Toti membrii prezinta ani de experienta in muzica si au participat in proiecte muzicale individuale, sau cu alte trupe.

Componenta:
Voce si chitara - Matei Iancu
Chitara solo - George Moloci
Backing vocal si chitara bass - Maria Istrate
Clape - Ariadna Munteanu
Tobe - Miruna Coman

Trupa a participat deja la trei festivaluri nationale. Astfel, la Best Fest Pop Rock, desfasurat la Piatra Neamt, trupa s-a distins printr-o prestatie apreciata cu premiul I si premiul pentru cel mai bun solist vocal. La Festivalul National ”Pune mana pe chitara” de la Sibiu, trupa Overflow a sustinut un recital. De asemenea, trupa a cantat si la Festivalul Seven Hills Music World, desfasurat la Iasi. Overflow a participat si la Concursul National Rockstation, unde a obtinut premiul al II-lea.

Va reamintim ca. pe langa puternica valenta culturala a evenimentului, cu aceasta ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sarbatori nu mai putin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formatii romanesti, care nu si-a schimbat componenta si care nu a facut niciun compromis in favoarea comercialului, inca de la infiintare.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie speciala.  Dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, cei de la CONEXIUNI revin in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii ’90:  Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.

Despre Campania Nationala Oamenii Timpului
Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual initiat de revista de cultura contemporana TIMPUL si organizat de Asociatia Revistei TIMPUL (ART), in parteneriat cu institutii administrative si culturale, precum si cu institutii academice si economice.

Campania presupune implicarea membrilor comunitatii in identificarea, recunoasterea si promovarea personalitatilor de prestigiu din spatiul romanesc si a proiectelor acestora.
Campania premiaza personalitatile si organizatiile din plan local, national si international care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) si-au dovedit excelenta in zece domenii ale vietii culturale si sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturala si institutionala a spatiului public romanesc, extins peste granitele tarii.

Domeniile premiate sunt:  Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sanatate si Antreprenoriat.

Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului.

Recomandat de ROCK FM

http://www.oameniitimpului.ro/

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

https://www.facebook.com/formatiaconexiuni

https://www.facebook.com/Overflow-1044849315541396/

0 comentarii: