Muza lui David Lynch, Chrysta Bell, concerteaza la Bucuresti pe 26 si 27 octombrie!

David Lynch prezintă: Chrysta Bell – Somewhere in the Nowhere, live la București!

Actriță și cântăreață deopotrivă, artista americană Chrysta Bell – muza lui David Lynch și protagonista noului sezon Twin Peaks – va concerta în premieră la București, alături de formația sa, pe 26 și 27 octombrie, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent EP, Somewhere in the Nowhere, scris și produs de însuși Lynch.


Concertul va fi urmat de proiecția peliculei The Music of David Lynch. Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro.


Chrysta Bell & David Lynch – Night Ride (video)
Bilete pentru miercuri, 26 octombrie     Bilete pentru joi, 27 octombrie

„Chrysta Bell arată și cântă ca într-un vis devenit realitate”, spune David Lynch. Încă din copilărie, artista și-a cultivat pasiunea pentru actorie și muzică, fiind descoperită de Lynch pe vremea când făcea parte din formația de swing jazz 8½ Souvenirs, din Austin, Texas.

De atunci, Chrysta Bell a lansat un album solo de succes, This Train (La Rose Noire Records, 2011), scris în colaborare cu David Lynch și produs în totalitate de acesta, și a concertat în peste 30 de țări, alături de nume mari ca Adrien Utley (Portishead), Willie Nelson, Donovan și membri King Crimson și Yes.
Poate cel mai cunoscut produs al colaborării longevive și prolifice dintre Chrysta Bell și David Lynch este piesa Polish Poem, ce acompaniază scenele de final din capodopera suprarealistă Inland Empire.

Recent, Chrysta Bell și David Lynch au colaborat din nou la EP-ul Somewhere in the Nowhere, lansat în toamna aceasta, o combinație de melodii senzuale și riff-uri de chitară melancolice, totul purtând amprenta producției în stil retro, caracteristică lui Lynch.

„Prima dată când am văzut-o pe scenă, am asemănat-o cu o ființă extraterestră. Cel mai frumos extraterestru în viață”, spune Lynch despre Chrysta Bell. „Nu numai că este o artistă desăvârșită, dar are și o intuiție deosebită de a exprima o anumită stare de spirit, pentru a crea o melodie impresionantă.”

Anul viitor, Chrysta Bell va apărea în noul sezon al serialului TV cult Twin Peaks, creat de David Lynch. De asemenea, artista a încheiat înregistrările pentru noul său album de studio, la care a colaborat cu producătorul John Parish (PJ Harvey), laureat Mercury Prize. Albumul poate fi comandat în avans, prin intermediul platformei Pledge Music.

Dreamy and torrid, smokey and tortured... performed with grinding finesse – Rolling Stone
A muse of higher order, a cool siren with a stunning voice of rare dramatic power and range. – Irish Times
Rhythms are designed to ensnare, and Bell's voice always sounds as if it's emerging from smoke. – LA Times

http://www.chrystabell.com


După concertele Chrysta Bell din 26 și 27 octombrie, fanii lui Lynch pot urmări producția The Music of David Lynch (2015), o serie de performance-uri și prestații live, cu Angelo Badalamenti, Chrysta Bell, Rebekah Del Rio, Donovan, Duran Duran, Jim James, Julee Cruise, Karen O, Kinney Landrum, Moby, Rob Mathes, Sky Ferreira, Tennis, Twin Peaks, Wayne Coyne și Steven Drozd de la The Flaming Lips, Zola Jesus și invitați speciali.

Concertele Chrysta Bell de la București sunt organizate de Control Club și Liveland.

Miercuri, 26 octombrie     Joi, 27 octombrie

Biletele pentru ambele show-uri se pot achiziționa în avans, la prețul de 50 de lei, online, prin Eventbook.ro (miercuri: https://eventbook.ro/music/bilete-chrysta-bell-live-the-music-of-david-lynch-club-control joi: https://eventbook.ro/film/bilete-chrysta-bell-live-the-music-of-david-lynch-club-control-27-octombrie) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și librăriile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Următoarele evenimente Liveland la Control Club: Saroos – live (19 noiembrie) și Berlin Session #2: Sean Nicholas Savage (3 decembrie). Mai multe detalii, în curând.  

0 comentarii: