Ian Anderson, de la pictor la star rock internaţional


Puţină lume ştie despre celebrul Ian Anderson faptul că acesta are mai multe înclinaţii artistice decât se observă la prima vedere. Pictura a fost prima sa dragoste din domeniul artelor, pe care a abandonat-o acum mai bine de patru decenii pentru a pleca la Londra unde şi-a început cariera de muzician.
 
După mai mult de 40 de ani, Ian Anderson continuă prin Jethro Tull să încânte publicul cu varietatea cântecelor și prin experiența pe care o crează, oferind fanilor - tineri și bătrâni - cel mai bun rock progresiv cu tente de folk şi jazz clasic.

 JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. După ce va concerta în Slovacia şi Ungaria, celebrul Ian Anderson revine în Bucureşti pentru o singură noapte şi promite să ofere fanilor muzicii sale o noapte de neuitat.

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 21 Februarie 2017 sunt următoarele:
- 250 lei (categoria VIP)
- 200 lei (categoria 1)
- 160 lei (categoria 2)
- 120 lei (categoria 3)
- 75 lei (categoria 4)

Biletele s-au pus în vânzare în reţelele EVENTIM.ro, BILET.ro, TICKETNET.ro, BILETE.ro şi BLT.ro, atât online cât şi în magazinele partenere. 
https://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE 

0 comentarii: