Akral Necrosis lanseaza noul album alaturi de Esperoza, Invader, Tenebres si Saddayah in Quantic Pub - 12 noiembrie



Akral Necrosis lanseaza noul album alaturi de Esperoza, Invader, Tenebres si Saddayah in Quantic Pub pe 12 noiembrie

Akral Necrosis si Esperoza lanseaza albume noi alaturi de Invader, Tenebres si Saddayah la Bucuresti pe 12 noiembrie in Quantic Club. Seara poarta numele de "Deathkult Underlight", iar ostilitatile vor incepe de la ora 20:00. Biletele sunt disponibile la pretul de 20 de lei si pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro, iar in seara evenimentului acestea vor costa 25 de lei. 

Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive si incapatanate trupe din underground-ul romanesc, mai exact din nisa pe cale de disparitie a black metal-ului (din RO), lanseaza un nou album full lenght cu numele de "Underlight". Trupa descrie noul album ca pe o evolutie naturala, lipsita de orice fel de compromis. Cu un concept care se leaga strans de ideea mortii, fara sa urmeze un fir narativ, "Underlight" reuseste sa fie un album si mai intunecat fata de materialele anterioare ale trupei.

Albumul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. "Underlight" va fi lansat de Loud Rage Music in data de 14 octombrie.
Cateva piese noi vor putea fi ascultate aici foarte curand: https://loudragemusic.bandcamp.com/

Esperoza sunt una dintre cele mai interesante aparitii din ultimul deceniu cand vine vorba de scena de metal extrem din Moldova. Trupa a fost infiintata in 2010 de Zoya si Dmitrii cu scopul de a crea o muzica ce tine de sfera extremului, dar cu un stil neortodox. Cei doi muzicieni au ales sa combine sonoritati old school black, death si thrash metal cu orchestratie simfonica.
https://www.youtube.com/watch?v=y_55z2sHyqw

Trupa a decis sa-si lanseze noul album in cadrul concertului de la Bucuresti. “Aum Corrupted” va fi lansat prin WormHoleDeath Records si Aural Music. Noul album prezinta un sound foarte dark, depresiv si obscur, fiind considerat foarte diferit fata de primul album al trupei. “Aum Corrupted” este prezentat de Esperoza ca fiind un album “Metal”, cu care lasa deoparte termenul de “Symphonic Metal”.

Invader este o trupa tanara de melodic death metal din Lupeni infiintata in 2013 si au reusit sa lanseze pana acum "Sons of a Dying Sun" ca material de debut. Cu siguranta una dintre cele mai active trupe ca numar de concerte, Invader au castigat locul I la OSTRING, dar si la Posada Rock 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=uKwaDbIGCgE

Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului. Trupa a mai concertat in Bucuresti si s-a bucurat de o primire calda din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING. Tenebres se declara influentati de trupe ca Lux Incerta, Virgin Black, My Dying Bride, Cradle of Filth samd.
https://www.youtube.com/watch?v=8uZv504aKCE

Saddayah reprezinta o noua aparitie pe aria extrema a undergroundului. Activi pe scena de la finalul lui 2014, trupetii au ales sa imbine death metalul cu influente de black metal. Saddayah va lansa in curand primul album: “Apopheny of Life”.
https://www.youtube.com/watch?v=2s-3rPDXlS0

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Akral Necrosis Official FB
FB event page: https://www.facebook.com/events/1594319027537387/
Evenimentul este organizat de Cavalleria.

0 comentarii: