O prima categorie de bilete pentru concertul Corului Armatei Rosii Alexandrov s-a epuizat!

"Asediul" rusesc continua:

O prima categorie de bilete pentru concertul Corului Armatei Rosii Alexandrov s-a epuizat!

Rusii din Corul Armatei Rosii Alexandrov se pregatesc sa debarce in forta, la Bucuresti: o prima categorie de bilete pentru concertul din 9 octombrie este deja epuizata!  Cei care doresc sa asculte live, „Kalinka”, „Katiusha”, „Razboiul sf­­ant”, dar si prelucrari corale ale celor mai indragite hituri Beatles si Queen, mai au la dispozitie ultimele bilete din celelalte categorii de pret.  


Categoria 1 – 250 lei;
Categoria 2 – 200 lei;
Categoria 3 – 150 lei;
Categoria 4 – 100 lei – SOLD OUT

Biletele pot fi achiziționate online de pe startickets.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, eventim.ro, si de la casa de bilete ale Salii Palatului.

Corul Armatei Rosii Alexandrov va concerta si la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, pe 8 octombrie.

Corul Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Data infiintarii este considerata ziua de 12 octombrie 1928, atunci cand a avut loc si primul concert pe scena Casei Centrale a Armatei Rosii. In acele timpuri, ansamblul era format din doar 12 persoane. La jumatatea anilor ‘30, corul numara deja aproape 300 de membri, iar renumele sau depasise demult granitele Uniunii Sovietice.

Corul Ansamblului Aleksandrov este renumit pentru finetea si puritatea interpretarii muzicale academice, plina de emotie, arta si inzestrare vocala. Muzica Ansamblului combina cu succes instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal si lemn.

Din palmaresul impresionant pe care Ansamblul Alexandrov l-a adunat de-a lungul existentei sale merita evidentiate cateva realizari de exceptie: in anul 2004, Ansamblul a sustinut un concert de neuitat la Vatican, primind binecuvantarea Papei Ioan Paul al II-lea. In 2007, Ansamblul Alexandrov a „invins” N.A.T.O, printr-un recital de exceptie care a avut loc chiar la sediul Aliantei Nord Atlantice de la Bruxelles. In 2008, au fost aniversati 80 de ani de existenta ai Ansamblului printr-un turneu pe intreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice si in aproape 60 de tari din Europa, Asia, Africa si America.


Organizatori: Asociația Culturala Mall4Art si Centrul rus de Stiința si Cultura Rossotrudnicestvo

0 comentarii: