Biletele pentru concertul Jethro Tull din Bucuresti s-au pus în vânzare



După ce ultimul concert Jethro Tull din România din 2014 s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, fiind un eveniment soldout, legendara trupă revine în Bucureşti. „ JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului.
 
De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.
 
Celebrul Ian Anderson, ce va concerta pe 21 februarie la Sala Palatului din Bucureşti este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formatiei şi în acelaşi timp un flautist de excepţie şi un chitarist extrem de talentat.
 
În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adaugă ajutorul lui Ryan O’Donnell, în domeniul vocal şi teatral. Muzica lor îşi are rădăcinile în blues-ul britanic al anilor '60 şi este marcată de o tonalitate vocala ieşită din comun, căreia i-a fost adăugat sound-ul flautului. Iniţial formaţia cânta un blues rock experimental, însă ulterior au inclus şi elemente de rock clasic, folk, jazz sau art rock.
 
Preturile biletelor pentru spectacolul din 21 Februarie 2017 sunt urmatoarele:
- 250 lei (categoria VIP)
- 200 lei (categoria 1)
- 160 lei (categoria 2)
- 120 lei (categoria 3)
- 75 lei (categoria 4)
 
Biletele s-au pus in vanzare astazi in retelele EVENTIM.ro, BILET.ro, TICKETNET.ro, BILETE.ro si BLT.ro, atat online cat si in magazinele partenere.

0 comentarii: