„NSFW” - 22 aprilie - Point

NSFW [Nerecomandat la Job] de Lucy Kirkwood
Vineri, 22 iulie 2016
20.00 - 22.00

Textul “NSFW” este montat în premieră națională la POINT în regia lui Horia Suru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Emilian Oprea, Gabriel Răuță, Ana-Maria Moldovan, Alexandru Potocean și Rareș Andrici, iar scenografia este semnată de Sonia Constantinescu și Anca Miron.

NSFW - Not Safe For Work, este abrevierea folosită pentru paginile sau website-urile care conțin materiale erotice sau pornografice ce nu ar trebui accesate în public sau la locul de muncă.

Piesa scrisă de Lucy Kirkwood este o satiră proaspătă care analizează într-un mod curajos jocurile de putere din lumea media. Sexul vinde orice, oricând, într-o eră a photoshop-ului, a exibitionismului pe internet și a șomerilor cu studii superioare. Oamenii supracalificați sunt forțați să accepte orice doar pentru a putea supraviețui într-o societate în plin declin economic.

Cunoscută inițial pentru scenariul producției de televiziune Skins, Lucy Kirkwood și-a consolidat stilul său unic în teatru ajungând în scurt timp unul dintre cei mai apreciați tineri dramaturgi britanici. Textele sale atent documentate, bazate mult pe dialog și pe acțiunea dozată cu istețime, au fost produse in Marea Britanie de National Theatre, Royal Court Theatre, Clean Break și Almeida Theatre/ Headlong.

NSFW [Nerecomandat la Job] de Lucy Kirkwood
Regia: Horia Suru
Distribuția: Emilian Oprea, Gabriel Răuță, Ana-Maria Moldovan, Alexandru Potocean, Rareș Andrici
Scenografia: Sonia Constantinescu & Anca Miron
Video design: Cinty Ionescu
Light design: Bogdan Gheorghiu
Ilustrația muzicală: Andreea Veder
Photo&edit: Cristiana Cott Negoescu
Traducerea: Andreea Vasile
Mulțumiri: Oana Maria Zaharia, Mihaela Vasiloi, Iulia Goicea, Ionuț Grama
Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!
Durata: 1h30’, fără pauză
 

★★★★★ 'unul din textele noi foarte bine scrise, in care jocurile de putere din lumea media se imbina foarte bine cu drama individului in relatia sa cu munca si cu propriile asteptari de la sine' (Ziare.com)
★★★★ 'merită văzut pentru frumusețea artisitcă și profunzimea intelectuală. Este vesel, trist, zguduitor, misterios și cuceritor.' (Ziarul Metropolis)
★★★★ 'este o lecţie pentru acasă, cu multe întrebări de pus nouă înşine, dar şi celorlalţi' (societatesicultura.ro)
★★★★ 'o comedie neagră ponderată, din care transpare mai degrabă cinismul decât umorul naiv' (Yorick.ro)
★★★★★ ' să vină cu încredere la teatru nu doar pentru divertisment sau pentru că e monden, ci pentru că se pot confrunta cu ei înşişi, dar şi cu problemele societăţii' (Micul meu Paris)
★★★★★ ‘Încântătoare prin replicile tăioase, inteligente şi discret amuzante.’ Irina Wolf, Teatrul Azi

Spectacol selectionat in Festivalul International de la Sibiu, Ed.2016SibFest

Multumiri MAC Cosmetics partenerul pe partea de makeup.
Parteneri: ProDrama, Retro Future, SUB25, Yorick.ro, Observator cultural, Ziarul Metropolis, Teatrul azi, Teatral.ro, Orasul Meu, Revista Zeppelin, Radio Gold FM Romania, LiterNet.ro, Cinemagia, SapteSeri, Business Review, societatesicultura.ro, Decât o Revistă, Revista Arte & Meserii, umblat.ro, PostModern, Modernism Punct Ro, Life.ro, Urban.ro, HotNews.ro

BILETE ONLINEhttps://goo.gl/jSOO1T

POINT
Str. G-ral Eremia Grigorescu 10, Bucuresti
facebook.com/pointarthub
whatsthepoint.ro
0799 799 708


NSFW @POINT - teaser 1 from Point on Vimeo.

0 comentarii: