#clip #nou pe NOSTALGIE ​| 2006, cel mai recent clip E.M.I.L. (feat. Stoe Toxxic - Da Hood Justice)



2006, cel mai recent clip E.M.I.L. (feat. Stoe Toxxic - Da Hood Justice)
 
E.M.I.L., una dintre cele mai cunoscute trupe româneşti de punk-rock, lansează azi, 15 iulie, videoclipul piesei 2006. Melodia face parte de pe albumul I M E N S, apărut anul trecut pe vremea asta, și este o colaborare între cei cinci EMILi featuring Stoe Toxxic de la trupa Da Hood Justice.
 
Videoclip-ul intră pe tv (posturile muzicale) și pe online începând de vineri, 15 iulie. 

 
Regia și montajul: Amynoza (Fringe Media)
Imaginea: Alexandru Câmpeanu și Amynoza
 
”Starea de Vama Veche, așa cum o știm noi”
 
Piesa 2006 exprimă ”starea de Vama Veche”, așa cum o știm noi, spun autorii. ”2006 este anul în care m-am reîntâlnit cu Stoe Toxxic prin Vama Veche. Îmi aduc aminte că, de la 1 mai până la 1 septembrie, nu am ratat niciun weekend împreună”, își amintește Sorin Bădulescu, vocalul trupei E.M.I.L..
 
Prin 2012 cei doi s-au revăzut la un concert E.M.I.L., au depănat amintiri despre Vamă și și-au promis că trebuie să facă o melodie împreună despre vremurile acelea. ”A fost un an în care merdenelele erau cea mai bună mâncare, Cuba Libre - cel mai bun prieten, iar marea era locul în care fugeam cu o bere în mână să ne răcorim după un fotbal pe plajă”, spune Sorin.
 
Stoe Toxxic (Da Hood Justice) își amintește și el: ”Despre vara anului 2006 aș putea scrie o carte… A fost un moment în care am ars până la rădăcini și am renăscut. N-am reușit să scriu cartea aceea și probabil că nici n-am s-o scriu vreodată. Însă toate acele sentimente le-am concentrat în versurilea astea. Este piesa mea de suflet. Autentică. Vie. Cu multe amintiri. Când băieții m-au sunat s-o înregistrăm cred că am întinerit cu 10 ani...”, spune Stoe.
--------------------
E.M.I.L. - o trupă punk cu tradiție: 16 ani în câmpul muncii
 
Înfiinţată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. I M E N S, cel mai recent album, al patrulea, a fost lansat anul trecut în 2015 (produs de Marius Costache - Studio 148 şi distribuit de Universal Music Romania).
 
Celelalte trei albume E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde - martie 2003, Rom, Fum şi Vanilie - noiembrie 2005, Ştiu, ţi se pare absurd... - iulie 2009.
 
Cei șase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - vox, Vlad Staricu - vox, Andrei Stoianovici - guitars, Gabi Georgescu - guitars, Barbu Niculae - bass, Eugen "Piti" Imecs - drums.
------------------
Albumul I M E N S, by E.M.I.L.
 
CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:
 
Getmusic.ro:      http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic
Emag.ro:              http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag
Albumul poate fi ascultat/descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:
 
Deezer:                http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Deezer
iTunes:                    http://smarturl.it/EMIL-IMENS-iTunes
Google Play:       http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Ggldld
Qobuz (lossless):              http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Qobuz
Amazon:              http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Amazon

0 comentarii: