Xperiment In Transylvania



Între 8 și 10 iulie va avea loc în Zona Drăgușel (Județul Brasov), un mare party într-un cort deschis, în aer liber, powered by In Transylvania: Xperiment In Transylvania.

DJ și super-Drummers vor face atmosferă 24/24, trecând prin funk, pop, indie-rock, disco-dance, progressive, electronică, ambientală.

Cu influențe afro, funk și disco, Omul Tzuc va mixa avându-l invitat pe percuționistul Lolo Noukpetor; French Connection vine de la Rooly&Vlad care vor mixa alături de toboșarul trupei Toulouse Lautrec; Şupaul cu Mera Dexter şi Nori, sub labelul UNUM şi Nek țin petrecerea până dimineața, Alexei de la Travka vine cu colegul său de trupă, Cristian, Călin mixează împreună cu toboșarul Chris Olsman de la The Amsterdams; din Sibiu îl avem pe Agent Suciu, pentru nopțile târzii de pe platoul Xperiment In Transylvania. Bogdan Șerban și Alex Anghel (RADIO GUERRILLA) vă vor aminti de playlistul celui mai temerar fenomen radio din România, așa că Imi place sa LogOut cu Bogdan Serban pe iarba de la Xperiment In Transylvania.

Terenurile de fotbal sunt la 100 de metri distanță, campingul e primitor, obiectivele turistice sunt nenumărate, Aventura Park Drăguș e aproape, iar pentru bicicliști, zona e grozavă!

Intrarea este accesibilă și tot ce ne-am propus este să ne simțim bine împreună.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa de pe Myticket.ro și din rețeaua Magazinelor Diverta: http://bit.ly/MyTicketXperiment și http://bit.ly/BileteXperiment, dar și de la intrarea în zona de party, la următoarele prețuri: abonament (3 zile) – 25 lei; bilete de o zi – 15 lei.

Mai multe informații găsiți pe https://www.facebook.com/InTransylvania
Fbk event: https://www.facebook.com/events/920181944770838

Evenimentul este organizat de către Fundația Comunitară Țara Făgărașului și cofinanțat de către Consiliul Județean Brașov.

0 comentarii: