Înscrie-te la GoBucharest - Atelier de educație vizuală pentru adolescenți

Ești pasionat de fotografie sau film? Înscrie-te la atelierul de educație vizuală GoBucharest!
Dacă îți place să descoperi sau să spui povești despre oameni, locuri sau evenimente, dacă ești atras de artele vizuale și crezi că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, atunci locul tău este la GoBucharest.  Înscrie-te până pe 11 iulie!

Ce este GoBucharest?
GoBucharest este un atelier de educație vizuală adresat tinerilor cu vârste între 15 și 18 ani. 15 adolescenți din București vor realiza în urma unui training intensiv 15 filme de scurt-metraj documentar având ca temă descoperirea și interpretarea Bucureștiului dintr-o perspectivă artistică, personală. Vei trece prin toate etapele realizării unei producții cinematografice, beneficiind de expertiza unor profesioniști din lumea artistică și culturală precum directorii de imagine Vivi Drăgan Vasile (Moromeții; Filantropica; Despre oameni și melci; Alt Love Building; 6.9 pe scara Richter) și Tudor Lucaciu (Hârtia va fi albastră; Marți, după Crăciun; Un etaj mai jos), monteurul Cătălin Cristuțiu (California Dreamin' (Nesfârșit); Eu când vreau să fluier, fluier; Aferim!) sau regizorul Vlad Petri (București, unde ești?).


Filmele de scurt metraj rezultate în urma atelierului de educație vizuală au ca scop valorificarea identității culturale a Bucureștiului, fiind proiectate în cadrul unei Gale speciale GoBucharest, ce va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie. Cele 15 scurtmetraje vor fi disponibile și pe platforma www.gobucharest.eu.

Cum te înscrii?
Trimite pe adresa concurs@gobucharest.eu 10 fotografii cu Bucureștiul, așa cum îl vezi tu, și poți să fii unul dintre participanții atelierului de educație vizuală GoBucharest. 

Detalii pe www.gobucharest.eu precum și pe pagina de facebook.com/GoBucharestFilms/

Atelierul de educație vizuală GoBucharest este un proiect cultural finanțat în cadrul Programului Cultural București - Orașul In-Vizibil.

GoBucharest este organizat de 111 Film & Entertainment, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

0 comentarii: