Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half în premieră @ Point

HEDWIG AND THE ANGRY INCH: THE MISSING HALF 

Avanpremieră: vineri, 6 mai, ora 21:00
Premieră: vineri, 13 mai, ora 20:00
POINT ART HUB
Str. G-ral Eremia Grigorescu nr.10


După scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell.
Adaptare muzicală și reorchestrare : Ștefan Mustață, Alexandru Pop
Cu : Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe
Muzică live : Ștefan Mustață, Alexandru Pop și Adrian Cotoară.
Vocal & Music coach: Ghighi Eftimie
Un spectacol de Iris Spiridon 


Un punk-rocker transxual este în turneu cu trupa sa “The Angry Inch“ cu intenția de a-și lansa primul album. Când formația ajunge în București, lucrurile scapă de sub control, iar concertul care urma să aibă loc se transformă într-un spectacol deschis în care Hedwig decide să împartă cu publicul adevărata poveste a vieții lui și a fostului său iubit care i-a furat toate cântecele. 


“Hedwig and The Angry Inch” este poate cel mai controversat musical punk-rock care s-a facut vreodata, creat de John Cameron Mitchell si Stephen Trask in 1998. “Hedwig and the Angry Inch – The Missing Half “ prezintă o formulă nouă a spectacolului care introduce într-un stil intim și intens conceptul de stand up tragedy. 


"Hedwig a devenit in timp un cult, multi oameni identificandu-se de-a lungul timpului cu povestea lui. Povestea sa nu are un mesaj social, ci este o metafora. Actorul care il joaca pe Hedwig interpreteaza un transexual, dar nu unul care si-a dorit acesta transformare. Nu este un manifest pentru persoanele de acest gen. Este vorba doar despre un basm care poate fi interpretat in multe feluri, nu o lupta pentru un anumit tip de sexualitate. Mesajul sau este mai degraba unul deschis, acela ca lumea in care traim nu este perfecta si trebuie sensibilizata in fata tuturor felurilor de iubire." - Iris Spiridon 


Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani!
Durată: 1h30’, fără pauză 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/554247871422489/



Multumiri MAC Cosmetics - partenerul pe partea de makeup

BILETE: 0799799708 sau https://goo.gl/R8ok2y

0 comentarii: