AFO prezinta FREESTYLE SHOW 2016 | Psihotrop, Oliniutza, Pietonu, Dash (Live MPC)

Iţi place improvizaţia? Iţi plac rimele pe loc?

Daca DA, vino pe 21 Aprilie la Club A, in Bucuresti pentru că FREESTYLE SHOW este primul spectacol care promovează arta de a improviza muzica si rimele pe loc.

FREESTYLE SHOW este show-ul care se compune in timp real, in timp ce se desfasoara. 

Tot ce stă la baza acestui show este originalitatea abordării fiecărui moment în parte, fie el muzical, fie doar recitat.
Un show dinamic cu foarte mulţi invitaţi talentaţi în ale improvizaţiei, veterani cu acte în regulă.

Freestyle Show 2013 s-a tinut in Kulturhaus si i-a avut ca invitati pe Dragonu, DOC & Deliric, Chimie, Micutzu & Costel, KREM, Arssura, Shadowbox, Vali Umbra & Bean MC.

Freestyle Show 2014 a avut loc in Atelierul de Productie si i-a avut ca invitati pe Big Blunt, Anda Dimitriu, Vali Umbra & Power pe Vinil, Dragonu AKA 47.

Freestyle Show 2016 inseamna AFO (Constanta), vocalul trupei Cred Ca Sunt Extraterestru, Psihotrop (Constanta), freestyle MC si campion Battle On Arena, Oliniutza (Mioveni), freestyle MC si campion Battle MC, si DASH (Bucuresti), DJ si producator.

Invitaţi: Pietonu, Macanache, Vali Umbră (Fraţii Grime), Mc Jenă

Ediţia de anul asta se ţine in Bucuresti in Club A in data de 21 Aprilie 2016 de la orele 21:00. Pretul unui bilet este de 20 de Lei. Biletele pot fi achiziţionate la intrarea in Club cu o ora inainte de inceperea show-ului. Accesul in club se face incepand cu ora 20:00.

0 comentarii: