Karpov not Kasparov live. Afterparty: Spatz Habibi (DE)

LIVE: Karpov not Kasparov
♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝
Semi-eroi ai scenei locale dar si neobositi turisti muzicali, Karpov not Kasparov si-au plimbat instrumentele de-a lungul si de-a latul batranului (dar petrecaretului) nostru continent, prin cluburi si localuri de cartier din Viena, Berlin, Milano, Brussellex, Florenta, Hamburg, Budapesta, Linz, Torino, Dusseldorf, Belgrad, Leipzig, Basel, Varsovia, Luzern, Praga, Lille, Cracovia, Sofia si nu in ultimul rand Chisinau si Galati. In plus, cateva festivaluri mici si maricele, un album pe vinil, difuzari la radiouri transatlantice, coloane sonore pentru filme mute, concerte in toalete publice, in bucatarii de restaurant, in magazine de pantofi sau la azile de seniori.
Pentru sambata la Control, ce doi au pregatit un program artistic vocal-instrumental presarat cu hituri consacrate sau in devenire. Remixuri de piese vechi si schite de melodii noi. Fumuri pe scena, cabaret, animatoare...
♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝
www.knotk.com
www.soundcloud.com/knotk
www.facebook.com/karpovnotkasparov
Sala Berlin/ 21.00h

DJ set: Spatz Habibi (DE)
♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝
A trecut ceva vreme de cand Spatz Habibi era doar un insider tip soptit intre audiofilii si tocilarii muzicali ai Berlinului.
Duo-ul anglo-saxon isi plimba acum impresionanta colectie de viniluri prin toata Europa, la festivaluri si petreceri underground.
In putinul lor timp liber cei doi au reusit sa devina parintii biologici ai casei de discuri PolychromeSounds. De atunci tot invita Dj si muziceni din intreaga lume prin localuri decadente din Berlin unde se intampla cele mai deocheate petreceri, din punct de vedere muzical, desigur.
♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝♝
http://polychromesounds.com/
https://soundcloud.com/spatzhabibi
https://facebook.com/spatzhabibi/
Front Control/ 22.00h


FB event: https://www.facebook.com/events/260348167631331

0 comentarii: