Luiza Zan lansare album "Heritage"

Luiza Zan lansare album "Heritage"

În data de 3 Martie, la Clubul Țăranului din Capitală, va avea loc lansarea albumului de jazz "Heritage", purtând semnătura Luizei Zan. Avându-i alături pe Sarik Peter (pian), Gyarfas Istvan (ghitară), Attila Galfi (tobe), Fonay Tibor (bass) și Ioana Mardare (violă), "Heritage" reprezintă primul material de autor al interpretei dedicat în întregime memoriei mamei sale.

"Heritage" este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice, cu improvizații vocale și instrumentale extrem de variate, ce dăruiește publicului o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.

În formula Luiza Zan & Hungarian All Stars, prezentarea albumului "Heritage" va continua cu un mic turneu naţional. Pe 4 martie, artiștii vor concerta la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești, pe 5 martie la Rockstadt în Brașov, iar pe 6 martie la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe. În 8 martie vor fi prezenți la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, turneul încheindu-se pe 9 martie la Casa Studenților din Miercurea Ciuc.

0 comentarii: