Lansare The Dream Diggers - 17 martie - Control Club

Lansare The Dream Diggers // To dream is to see // A-C Leonte // Brusten // Fane
ORELE 21.30 //20 de lei

Come to the dance.

THE DREAM DIGGERS:
”To dream is to see” este noul EP de la The Dream Diggers. După albumul ”Fear is a lie”, lansat anul trecut, trupa vine cu un nou material în care explorează mai mult partea industrială a sunetului. Dacă primul album a fost orientat către bass music, în noul Ep accentul cade pe partea de distors, pe greutatea synthurilor și a riffurilor de chitară. Cu un sunet mai grav, ”To dream is to see” marchează un nou capitol în evoluția trupei.

The Dream Diggers este un proiect muzical compus din Mihnea Blidariu, Răzvan Ristea, Low Freq și Inward String. Trupa are un sunet născut din joncțiunea unor stiluri precum electronica, industrial și dub.

http://www.thedreamdiggers.ro/
https://soundcloud.com/the-dream-diggers
https://www.facebook.com/thedreamdiggers



A-C LEONTE.
Real talk:
O cântăreață cu adevarat bună, care compune muzică originală și actuală. Împreună cu toboșarul și producătorul Tavi Scurtu, propune un spectacol de neuitat (sick).

PR jive:
Cum că ei, premii, nenumarate festivaluri naționale-internationale, au impărțit scena cu idolii, colaborări câte-n lună și-n stele (toate proiectele și muzicienii faini din Romania și nu numai), criticii pe spate, serviciile și societățile secrete sprijinindu-i din umbră deși poate n-ar vrea... Concerte, în toate cluburile din toate orașele, mereu aducînd aer proaspăt pe scena romanească, de 20 de ani, mult prea modești, public în mare parte depășit... Capabili să abordeze aproape orice gen muzical, mulți încearcă să le muște stilul... Vai, și cât au muncit, cel mai înalt nivel, frumoși nebuni ai marilor orașe, inițiați și guru, darul lui DumnezeU pentru umanitate, singura șansă de mântuire a neamului, s-au întors în timp ca să ajute planeta să evolueze... google sau trebuia să știti deja, #NoOneCaresAnyway.

https://www.facebook.com/anacristinaleonte/?fref=ts
https://soundcloud.com/ana-cristina-leonte

BRUSTEN
Brusten și-a început activitatea în drum&bass în 2008 ca rezident în clubul Coolcat, alături de colegul său Slimy, şi ca dj permanent la evenimentele din clubul Fabrica organizate de labelul Basswise, label faţă de care are o apreciere imensă. Primele producții au apărut în 2011, mândrindu-se acum cu patru release-uri în afara țării (Deep Escape Music, două la Clear Conceptions, Foldspace records), două în țară la BassTurbat, şi mai multe remixuri pentru diverşi artişti, toate acestea fiind difuzate de-a lungul timpului la Bassdrive,Longitude.fm, Sub.fm, Radio Guerilla, şi prin diverse podcasturi.

În 2012 a înființat cu Tremour, Adrian Jumugă şi în colaborare cu Skullcandy “Muzik Radio Show”, o emisiune la Radio Romania – Radio3Net cu și despre muzică electronică, în scopul de a promova și a aduce mai aproape de public scena și reprezentanții ei. În prezent, proiectul nu mai există dar toate materialele le puteti gasi pe Youtube.
Brusten şi-a îndreptat toată atenţia către labelul Hangout Music unde este reprezentantul “The Grey Division”, cu care recent a lansat o compilaţie formată din 11 piese. Exista planuri mari la divizia gri, printre care se numară doar anul acesta un vinyl release și un tape release.

Acesta se laudă şi cu o colecţie de vinyluri, cu care merge la toate petrecerile unde este invitat şi afirmă cu tărie că mixatul de pe discuri, are un feeling aparte pentru el.

https://soundcloud.com/brusten

FANE.
Fane este fondatorul ”Nu Doar Bas”, un proiect gândit ca o platformă de informare, dar şi o comunitate a tinerilor producători din zona drum and bass şi dubstep.
La sfârşitul lui 2012, alături de echipa ”Nu Doar Bas”, a lansat compilaţia gratuită ”Nu Doar Bas Volume I”, care a devenit o tradiţie anuală şi a marcat debutul său ca producător. De atunci producţiile sale au putut fi ascultate la posturi de radio ca Bassdrive, Rude FM, Sub FM sau Radio Guerrilla, iar în vara lui 2013 a lansat primul său EP.

https://soundcloud.com/fane­ro
https://www.facebook.com/fanednb
 
 

0 comentarii: