Anul incepe cu PREMIERA “Un alt fel de cabaret” la Sala Mare a Palatului National al Copiilor!

Daca va incanta replicile vesele, armonia notelor muzicale si momentele coregrafice spectaculoase, poftiti, pe 25 ianuarie, la premiera “UN ALT FEL DE CABARET!” Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea va invita la Palatul National al Copiilor, sa va bucurati de farmecul teatrului si magia muzicii intr-un spectacol electrizant si grandios! Cu o distributie extraordinara si un concept pus in scena pentru prima oara in Romania spectacolul are toate premisele unui mare success la public. Protagonistii s-au reunit deja pentru repetitii si le promit o seara de neuitat, celor ce vor lua parte la marea premiera, dar si la reprezentatiile ce vor urma!
  
Programul de la Palatul Copiilor continua apoi cu alte reprezentatii ce nu trebuie ratate:

Pe 1 februarie, Sala Mare a Palatului National al Copiilor va gazdui un spectacol de colectie: va asteptam la intalnirea cu Maestrul Radu Beligan,  in piesa “Egoistul”!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu si  Silviu Biris. 
Pe 9 februarie sunteti invitati sa radeti cu pofta, alaturi de trei negustori de moda veche. Va asteapta „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana, in comedia „Take Ianke si Cadir”!

Iar pe 15 februarie, “Maitreyi” – tulburatoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusa in scena de Chris Simion, te asteapta cu o distributie remarcabila! Vino sa ii aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana si  Anca Sigartau intr-un spectacol rafinat, invaluit de misterul  lumii orientale si strabatut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generatii intregi.                                                                                                                                                                                         
Bilete pentru spectacolele gazduite de Palatul National al Copiilor se gasesc  la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, blt.ro si bilete.ro. Iar pentru spectacolul “Egoistul” cele mai bune locuri le gasiti pe: www.egoistul.ro

0 comentarii: