Revelion Journey Pub



La Journey Pub, noaptea de Revelion va fi o călătorie prin mai multe destinații turistice. Mâncarea, băutura, decorurile, muzica și, mai ales, premiile vor trimite petrecăreții cu gândul „în concediu”.
 
În primul rând, trei destinații clasice vor deveni pachete care vor putea fi experimentate live: „Biergarten Abend” este șezătoarea germană cu bere, „Merlot Tours” trimite cu gândul la un tur de vie cu degustare, iar „Rues belges” este gustul unei plimbări pe străzile din Bruxelles.
 
Sufletul oricărei petreceri, muzica, va însoți călătoria cu mixuri de electro swing, trip hop, brit pop, latin music, dance, world music și alte genuri, cei doi DJ având grijă ca piesele să rezoneze cu destinațiile sărbătorite.
 
Bineînțeles, o petrecere nu este completă fără mâncare și, în spiritul Journey, preparatele vor purta marca culturilor culinare ale Lumii. De această dată, bucătăria italienească și cea franțuzească sunt cele care își vor pune cel mai mult amprenta asupra meniului: somonul cu sos de șampanie, vol-au-vent cu diferite umpluturi, involtini de vinete & dovlecei sau tagliata di manzo con rucola e parmigiano fiind câteva exemple.
 
Iar ca vacanțele să fie un motiv în plus de bucurie, toți cei care vor purta un suvenir dintr-o călătorie vor fi răsplătiți pe loc cu o băutură surpriză.
 
Detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1718927731674277/
 
Date de contact
Rezervări: 0752 285 286.
 
Contact marketing: Emil Truță
Email: emil.truta@journey-pub.ro
Telefon: 0742 332 363

0 comentarii: