FrancoLudoteca - râdem, ne jucăm în franceză!

Biblioteca nu mai este doar un loc unde citim chestii care ne trebuie la școală sau la serviciu, este și un loc de recreere și de socializare. Aici nu mai găsim doar cărți și reviste, ci și filme, muzică, tablete, cărți electronice și... mai nou jocuri!

Hai la joc! Ludoteca Mediatecii Institutului Francez din București vă așteaptă cu jocuri video și de societate. 2 console (PS4 și WiiU), un ordinator, două ecrane și 9 manete: ora de joacă în limba franceză poate să înceapă. Nu știți franceză? Învățați jucând!

Jocuri pentru toate gusturile și pentru toate vârstele! Jocul nu este doar pentru copii! Vă așteptăm cu mic cu mare la o partida de Carcasonne, Loup garou, Masquarade sau Timeline, Just Dance, Rayman, Assassin's Creed sau Minecraft! Avem jocuri de roluri, de acțiune, de aventură, de strategie, de platformă, de toate felurile, în limba franceză.

Animații și ateliere cu chef de joacă! Turnee și concursuri, ateliere tematice, prezentări interactive, întâlniri cu specialiști și profesioniști, expoziții ne vor însoți în lumea jocului.

0 comentarii: