Control Club: Concert OCS

La 18 ani de la înființare, trupa OMUL CU ȘOBOLANI te invită, în seara asta în Control Club, pentru a fredona împreună cele mai iubite piese ale băieților. 
www.facebook.com/omulcusobolanii

Special guest: The Kryptonite Sparks
www.facebook.com/kryptonitesparks

Intrare: 25 lei
Open doors: 20.00h
-------------------
OCS
Acum 18 ani, intr-o vara (chiar pe 1 august), la Constanta, Dan Amariei si Adrian Albu, se hotarasc sa infiinteze un proiect muzical care sa aduca alternativul in contextul anului 1997. In foarte scurt timp, cei doi au strans oameni cu aceeasi viziune muzicala si... ”cei patru voinici au plecat la drum”.

Drumul a insemnat pana in prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri, tot atatea single-uri si cateva generatii bune de oameni care s-au incapatanat alaturi de ei sa creada in acest proiect. Trupa Omul cu Sobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem in cap”, trecand prin veselia din ”OCSTV” si introspectivul ”Dansam legati la ochi cu spatele la zid”, sustinandu-si examenul maturitatii cu ”Marea cautare”. In prezent, trupa lucreaza la un nou single, cu care isi va surpinde publicul (bau!) in toamna aceasta.

In prezent, Omul cu sobolani inseamna: Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bass).
--------------------
The Kryptonite Sparks

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie rock, alternative rock, blues, funk, avant-prog si pop-rock. Cu prima suflare in 2010, recreeaza aroma britanica a anilor '70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda.
In vara lui 2013, The Kryptonite Sparks lanseaza primul EP si il promoveaza la festivaluri precum Rock'n'Iasi (unde au obtinut premiul I), Peninsula, Durusa SummerHills si Posada Rock.
In 2014 participa la Zilele Prieteniei Bergenbier, Plopstock si Zilele Nordului, apoi se alatura trupei Vita de Vie ca special guest in turneul lor national, ”Fenomental”. La finele anului 2014 obtin pentru activitatea muzicala premiul ”Best Alternative Newcomer” in cadrul galei Metalhead Awards 2014/2015.

In primavara lui 2015, The Kryptonite Sparks, impreuna cu prietenii de la Pinholes, demareaza Best Alternative Newcomers Tour, produs si organizat de Dark Side Booking Academy, in cinsprezece locatii din tara, in mai putin de doua luni.
Dupa succesul de care se bucura noul album in turneul national de promovare, trupa este invitata sa cante in vara lui 2015 la festivalurile Fisheye Fest si Electric Castle.
Cel de-al doilea material discografic TKS - "Doi // A doua unda de bruiaj", este estimat a fi lansat in luna februarie 2016.

Componenta:
Razvan Diaconu (voce, chitara)
Rareș Diaconu (chitara bas, voce, synth)
Razvan Anton (tobe)

0 comentarii: