Concert Tony Baboon @Hof Cafe Brașov + Bilete la preț redus pentru #Sziget2016 până la 31 decembrie

19 dec: Concert Tony Baboon @ Hof Cafe Brașov
* Bilete la preț redus pentru #Sziget2016 până la 31 decembrie

Sâmbătă, 19 decembrie, la ora 20, te așteptăm la un concert live Tony Baboon @ HOF Cafe, Brașov - Piața Sfatului 14.

Tony vine la HOF Cafe alături de Mihai Balabaș la chitară și de Dan Iliescu la tobe. Împreună au cântat în deschidere pentru artiști ca Selah Sue sau Skarra Mucci, iar în 2015 au fost aleși să reprezinte România la Sziget Festival (în cadrul programului YOUROPEN – Sziget International Talent Festival). Finala Sziget Talent s-a desfășurat în luna mai 2015, la București, iar rezultatul le-a asigurat prezența pe scena Europa, de la Sziget Festival 2015 - scenă special concepută pentru a promova tinerele talente europene în cadrul festivalului.

Cu ocazia asta, vă anunțăm că biletele la preț redus pentru #Sziget2016 se pot achiziționa până la 31 decembrie.

www.facebook.com/tonybaboon x www.youtube.com/tonybaboonband x www.soundcloud.com/tony-baboon

Pentru a intra în atmosfera festivalului, vom urmări mai întâi un videoclip retrospectiv Sziget 2015, cu cele mai frumoase momente de la această ediție.

În 2015, la Sziget au participat 441 000 de „Szitizeni” din peste 95 de ţări, festivalul devenind astfel unul dintre cele mai multiculturale din lume.
Sziget, „festivacanţa” de o săptămână de la Budapesta, îşi va deschide porţile pentru a 24-a oară iubitorilor de muzică şi artă veniţi din întreaga lume. Mai mult de 25% dintre abonamentele săptămânale ale ediţiei din 2016 au fost vândute în primele 24 de ore de comercializare.
Sziget Festival va avea loc între 10 şi 17 august 2016, iar biletele „early bird” pot fi achiziționate până la data de 31 decembrie 2015.
Primele opt nume au fost incluse în program, urmând să li se alăture mulţi alţii:
Sigur Rós, M83, MØ, Kodaline, Bring Me The Horizon, John Newman, Parov Stelar, Naughty Boy

▶ Detalii despre bilete pot fi găsite aici: http://goo.gl/HhGt6e

TONY BABOON este proiectul solo al lui Adrian Cârciova și a luat naștere în 2013, însă parcursul său muzical a început în 2000. Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca unică entitate supremă, reală la care avem acces. Ceea ce Tony își propune să realizeze prin muzica sa este un întreg Performance Act, pe care l-a numit Tropical Jazz. Astfel, mesajul este transmis prin intermediul mai multor genuri muzicale: poate începe cu o piesă vals, apoi să treacă neașteptat de ușor prin reggae, trip-hop acustic, pop psihedelic, rock cu influențe orientale și rap. Toate aceste stiluri sunt trecute prin filtrul tematicii bine stabilite, a libertății de exprimare regăsite în muzica jazz și a ritmicității regăsite în rap și grooveurile africane.

0 comentarii: