Proiectul colectiv.info identifica toate nevoile victimelor internate si are deja 100 de voluntari implicati



Alexandru Radu, un tânăr de 26 de ani, a inițiat proiectul colectiv.info - dedicat victimelor din tragedia de vineri, 30 octombrie, din Clubul Colectiv, cu ajutorul căruia să poată fi identificate toate nevoile concrete cu care se confruntă victimele internate la spitalele din  spitale.
 
In momentul de față sunt implicați aproape o sută de oameni. Oameni care vor un singur lucru: să facă bine. Colegii mei și cu mine încercăm să identificam problemele concrete din interiorul spitalelor, din rândul victimelor si rudelor. Am stabilit un punct de coordonare pentru aceasta acțiune și de aici se rezolvă majoritatea problemelor, câteodată în cateva minute”, spune Alexandru Radu
 
Cu ce pot fi ajutați
„Suntem bucuroși să primim orice informație validă, încercăm să o folosim pentru a face ceva concret. Avem mare nevoie de susținerea tuturor în promovarea acestui proiect. Vrem ca toate părțile implicate în ajutarea persoanelor aflate în situatii extrem de dificile să înteleagă cât de importantă este informația în acest moment și să colaborăm”.

Cine îi poate ajuta
„Oricine poate să promoveze acest proiect, orice persoană publică care dorește să se implice, orice instituție publică care dorește să ne susțină. Noi am demonstrat că noi, niște oameni simpli, am reușit sa facem ceva. Putem doar să ne imaginam câte am putea face alături de oameni care au o reală experiență în diferite domenii”.
 
“O simplă prezentare a proiectului ar însemna enorm pentru noi.
Știm că puteti și vreți să ajutați.
Așteptăm doar un semn din partea voastră”.
 
Alexandru Radu
Contact:
contact@colectiv.info
+44 7564 886 889
Colectiv.info face parte din  Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam (FB.com/ImpreunaRezistam)

0 comentarii: