#Colectiv. Consultanta juridica gratuita pentru depunerea plangerilor impotriva Primariei Sector 4



Avocatii Sandra Dinescu (specialist drept contencios administrativ), impreuna cu Andrei S. Moroianu (avocat consultant) si Olivia-Alexandra Vladoianu (avocat consultant) se ofera sa ajute pro-bono la redactarea plangerilor impotriva Primariei Sectorului 4 si  impotriva fostul primar Cristian Piedone, in calitate de emitenti ai autorizatiei de functionare din Clubul Colectiv.

Primul pas pentru angajarea raspunderii acestora este depunerea unei plangeri prealabile pentru anularea autorizatiei de functionare la cel tarziu 30 de zile de la data publicarii acesteia pe site-ul primariei, respectiv pana la finalul lunii noiembrie 2015. Toate persoanele care au fost prezente vineri seara in #colectiv, persoanele vatamate si familiile persoanelor decedate pot depune aceasta plangere la Primaria Sectorului 4, iar ulterior pot cere despagubiri pentru daune morale si material in instanta.


Desi aceste momente sunt dificile pentru persoanele implicate, orice actiune impotriva primariei ar putea fi tardiva si costisitoare dupa expirarea celor 30 de zile. Din acest motiv este important sa se mobilizeze cat mai repede.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati (celula de criza) sau puteti sa ii contactati direct la adresele de mail:


sandra.dinescu@ditlaw.ro

andrei@moroianu.com.ro
olivia_vladoianu@yahoo.com
 
Cei trei avocati s-au alaturat Grupului de Ajutor #ImpreunaRezistam #Colectiv  (www.facebook.com/ImpreunaRezistam)

0 comentarii: