Omul cu Sobolani sarbatoreste majoratul printr-un turneu in tara

Omul cu Șobolani împlinește anul acesta 18 ani și sărbătorește majoratul printr-un turneu în țară, primul concert fiind promgramat pentru data de 3 octombrie, în Club Șurubelnița din București.
 
Acum 18 ani, într-o vară (chiar pe 1 august), la Constanța, Dan Amariei si Adrian Albu, se hotărăsc să înființeze un proiect muzical care să aducă alternativul în contextul anului 1997. În foarte scurt timp, cei doi au strâns oameni cu aceeași viziune muzicală și... ”cei patru voinici au plecat la drum”.
 
Drumul a însemnat până în prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri, tot atâtea single-uri și câteva generații bune de oameni care s-au încăpățânat alături de ei să creadă în acest proiect. Trupa Omul cu șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem în cap”, trecând prin veselia din ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea căutare”. În prezent, trupa lucrează la un nou single, cu care își va surpinde publicul (bau!) în toamna aceasta.
 
În prezent, Omul cu Șobolani înseamnă: Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) si Radu Andrei (bass). Veți putea să le urați ”La mulți ani” în toamna aceasta în următoarele orașe:
3 octombrie - Club Șurubelnița – București
31 octombrie – Urania Palace – Cluj
5 noiembrie – Club Control – București
7 noiembrie – Club La baza – Iași
20 noiembrie - Doors Club – Constanța
 
Dan Amariei: Pentru mine, OCS este aproape întreaga mea viață. Cu toate dezamăgirile, panicile … dar mai ales cu împlinirile și bucuriile aduse oamenilor din jurul nostru și nouă înșine, pot spune, cu mâna pe inimă, că Omul cu Șobolani este cea mai mare realizare personală. Și sunt convins că și prietenii și colegii mei de trupă simt la fel.
 
Radu Andrei: Acum 18 ani, auzeam de trupa asta care îmi schimba complet perspectiva asupra a ce se mai cânta prin România. 15 ani și câteva albume mai târziu ajungeam la primul meu concert OCS, direct pe scenă. Iată că am prins și majoratul cu ei. Ce mai pot să vreau, decât mai mult :)
 
Nicolae Arama: Pentru mine, 18 ani de OCS înseamnă o mulțime de gânduri.
 
Mihnea Dobrota: OCS este cel mai vis devenit realitate!

0 comentarii: