#OameniiMei - 100.000!



Unele lucruri se întâmplă de la sine, unele situații se leagă singure, unii oameni ajung în viețile noastre când și unde trebuie. Poate e o coincidență, poate e o întâmplare, poate așa e scris.
 
În ultimii cinci ani, colectivul din jurul Subcarpați a început să se extindă cu frați și surori, dintre care fiecăruia i s-a conturat un rol în grup. Poate sună incredibil, dar asta este energia cea mai puternică ce contribuie la fenomenul organic Culese din Cartier.
 
În studioul Baba Novac se învârt Subcarpați, Cred că sunt extraterestru, Fantome, Argatu și Frații Grime. Cei din urmă au lansat într-o sâmbătă dimineața piesa ”Oamenii Mei”, care dă înapoi energia primităîn acest cerc uman sinonim cu o binecuvântare. Piesa a primit și un videoclip realizat de Baxi (Radu Ungureanu), un colaj de momente frumoase surprinse din inima grupului. De la plecările prin țară, până la probele de sunet, răsărituri la mare, petreceri sau ședințe, de la cel mai mic la cel mai mare, de la cei mai nonconformiști până la cei mai liniștiți, videoclipul nu face decât să scrie o poveste vizuală despre bucuria de a avea oameni speciali în viețile noastre.
 
Sărbătorim cu voi că videoclipul aajuns la 100.000 vizualizări, iar dacă în ultimele zile am tot pomenit de #OameniiMei, cât de curând trebuie să vă cunoaștem și noi! Dă-ne o poză cu #OameniiTai în  mesaj pe pagina noastră de Facebook, iar noi le postăm mai departe. Mai multe detalii curând! Big up!
 
Informații mereu actualizate se găsesc pe site, apoi pe Facebook, Instagram, YouTube

0 comentarii: