Fire In The Park Rock Fest la Halele Carol, cu Bucovina, Implant pentru Refuz, Omul cu Șobolani, Vita de Vie si multi altii

Unul dintre cele mai vechi si emblematice cluburi din Capitala, Fire Club, sarbatoreste 15 ani de existenta si marcheaza aceasta aniversare printr-un festival de zile mari: Fire In The Park Rock Fest.
 
Evenimentul va avea loc in zilele de vineri, 18 si sambata 19 septembrie, la Halele Carol din Bucuresti, un centru cultural si de evenimente neconvetional, ce reprezinta un proiect de reconversie a vechilor spatii industriale cu valoare istorica ale Fabricii Hesper.
 
In ceea ce priveste trupele invitate la festival, alegerea acestora nu a fost deloc intamplatoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, in cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera atat de specifica Fire Club.
 
Astfel, in data de 18 septembrie, in cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta DAYS OF CONFUSION, DIAMONDS ARE FOREVER, BUCOVINA si IMPLANT PENTRU REFUZ.
 
In data de 19 septembrie, festivalul ii va avea ca invitati pe LUNA AMARA, E.M.I.L., OMUL CU ȘOBOLANI si VIȚA DE VIE.
 
Pe langa artistii de mai sus, festivalul pregateste si o serie de surprize, printre care se numara inca zece trupe romanesti de rock sau metal si mai multi DJ autohtoni, numele carora urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp.
 
Locatia generoasa a Halelor Carol permite ca Fire In The Park Rock Fest sa fie configurat ca un festival in toata puterea cuvantului: pe langa spatiul dedicat concertelor, vor fi amenajate in afara salii o gradina de bere si un food court, cu o oferta variata.

Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse in vanzare prin Reteaua Evenim si online pe www.eventim.ro, la pretul de 35 lei bilet de o zi si 49 lei abonament.
 
FIRE IN THE PARK ROCK FEST este un eveniment organizat de Fire Club si recomandat de ROCK FM.
 
Facebook: www.facebook.com/fireclubro

0 comentarii: