TiPtiL prin Gradina Serendipity - 11 iulie

... sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20,30. Adică seară inedită de muzică jazz cu trupa TiPtiL:

Bujor Stoicovici (contrabas)
Crețu (chitară electrică si acustică)
Silvana Helal (voce)
Paul Ballo (tobe)

Trupa TiPtiL a fost înființată în toamna anului 2009 si aduce laolaltă influențe funk, jazz, drum’n’bass, dance, reggae, post punk, stropite din plin cu vibrații pozitive. Trupa a susținut numeroase concerte atât în țară, cât si în străinătate și are în palmares prezențe la majoritatea festivalurilor din România: B'ESTFEST, TiFF, Stufstock (câstigătoare a premiului de jazz), Global Battle of the Bands (finalistă 2010), Bluzău, Festivalul „Club A”.

În anul 2011, la invitația Institutului Cultural Roman din Berlin, TiPtiL a reprezentat România, susținând un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Nights la Berlin.

Mai multe informații găsiți pe paginile oficiale:
www.tiptil-tiptil.blogspot.com 

www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil  

http://soundcloud.com/tiptil

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţile ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

0 comentarii: