Question Mark: Korn Warm-Up Party - 25 iulie

Sambata, 25 iulie, incepand cu ora 20:00, clubul Question Mark din Bucuresti va invita la un warm-up party in asteptarea concertului Korn, ce va avea loc pe 3 august la Arenele Romane!

Cei ce detin deja un bilet pentru concertul Korn, vor avea posibilitatea de a participa la o tombola, in urma careia vor putea castiga un Meet & Greet cu formatia in ziua evenimentului.

Biletele pentru concertul Korn de la Bucuresti pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si de la partenerii afiliati, la pretul de 160 de lei, precum si sambata, de la Question Mark. Pentru cei mai infocati fani exista si o categorie speciala de bilete early entry, in numar limitat, ce le va asigura accesul mai devreme in spatiul de eveniment. Acestea costa 200 de lei.

Pe Korn ii putem veadea pentru prima data in Bucuresti pe 3 august, intr-un concert ce face parte din din turneul ce marcheaza 20 de ani de la lansarea primului material discografic al trupei. Concertul, organizat de Emagic, va avea loc la Arenele Romane si reprezinta cea de-a doua vizita a trupei in Romania, dupa prezenta in cadrul editiei din 2010 a festivalului Peninsula de la Targu-Mures.

Korn va concerta in formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James 'Munky' Shaffer (chitara), Brian 'Head' Welch (chitara, backing vocal), Reginald 'Fieldy' Arvizu (chitara-bas) si Ray Luzier (tobe, percutie). In deschidere vor urca pe scena Point Blank (Macedonia) Coma, Implant Pentru Refuz, Planet H si DJ Hefe (Romania).

0 comentarii: