Programul pe zile pentru Rockstadt Extreme Fest 2015

Doar cateva saptamani ne mai despart de a treia editia a festivalului Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii Rasnov.  

In acest moment suntem in masura sa anuntam programul oficial al evenimentului, datele complete le puteti gasi mai jos. Va reamintim ca doar pana duminica, 12 iulie, gasiti abonamente la pret redus de 160 de lei pentru Rockstadt Extreme Fest 2015. Va rugam sa consultati tabelul de mai jos. 

Precizam ca exista anumite concerte a caror ora a fost determinata de programul zborurilor.  La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala. 
eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania
ticketino.com - sistem de print at home, retea internationala (www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en
Informatii despre camping precum si alte date utile vor fi anuntate pe parcursul lunii iulie.

0 comentarii: