Pixels: o aventura digitala - De la Game of Thrones, la Pixels: Peter Dinklage



Peter Dinklage întregeşte trupa de jucători de la Arcade în rolul lui Eddie Plant, alias “Aruncătorul de flăcări”, în Pixels: O aventură digitală, din 24 iulie în cinematografe.  O gașcă de luptători conduși de Adam Sandler, din care mai fac parte Kevin James și Josh Gad
 
Deşi a devenit faimos datorită rolului său dramatic din “Game of Thrones,” Dinklage este la fel de îndrăgostit şi de comedie, aşa cum a dovedit-o şi în filmele Living in Oblivion , sau Death at a Funeral.
 
Eddie Plant reprezintă o figură distinctivă în film din  cauza tunsorii speciale şi a uniformei sale fără mâneci.  “În mod cert el este “împotmolit”, atât vizual cât şi mintal, într-o anumită epocă,” recunoaşte el.  “Am mai văzut tipi din ăştia – ei nu-şi dau seama că felul cum arată a ieşit de mult din modă, dar ei se simt fericiţi aşa cum sunt.  Eddie are o coamă lungă de păr, tatuaje demodate pe corp şi are obiceiul să smulgă mânecile tuturor hainelor pe care le poartă.  Presupun că nu-i prea place cum îi arată ceafa, dar asta nu înseamnă că nu se pricepe grozav la arme.”
 
Ca şi colegii săi de platou, Dinklage îşi făcea veleatul prin sălile de jocuri în copilăria sa.  “Mi-e milă de copiii din ziua de azi, care se joacă pe consolele proprii şi nu mai pot merge „la arcade”, unde pe vremuri puteau socializa şi se puteau împrieteni,” afirmă el.  “Înainte mergeai la sălile de jocuri, petreceai timp cu prietenii, vedeai ce fete noi mai apăreau – sau verificai dacă a venit fata pe care o remarcaseşi ieri.  Acolo era muzică.  Era ca la patinoar şi te puteai distra grozav.”
 
Pixels e cea mai grozavă comedie de acţiune în care extratereştrii atacă Pământul, inspirându-se după jocurile video din anii 1980. Filmul e produs de Happy Madison şi 1492 Pictures.
 
Când erau copii, în anii 1980, Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) şi Eddie “The Fire Blaster” Plant (Peter Dinklage) au salvat lumea de mii de ori – în jocurile video de 25 de cenţi bucata.  Acum, ei o vor face cu adevărat.  În Pixels, atunci când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat în chiar aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, sau Space Invaders™.  Acestora li se alătură Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan), o specialistă în singurul armament care-i poate distruge pe extratereştrii.
 
Din 24 iulie, Pixels: o aventură digitală va fi distribuit în cinematografele din România de către InterComFilm Distribution.

0 comentarii: