Marea cu Sarea 5 - 17 - 19 iulie



Pentru al cincelea an la rând vă oferim Marea cu Sarea. Promisiune, nepromisiune, ne adunăm iar la mijloc de an, între 17 și 19 iulie, ca naufragiaţi din circuitul plictisitor şi îmbâcsit din oraşe, pe o plajă pustie, secretă. Din 2011, Marea cu Sarea  s-a conturat pe fundal de plajă sălbatică pe care s-au derulat apus-răsărit, iar şi iar, 100 de artişti de sound şi de visual care în 250 h departe de asfalt ne-au electrizat pe plajă, noi creaturi cu strop de mare în suflet.

Anul ăsta e aniversare, 2k15 o cere, şi nu oricum, ci aşa cum ştim mai bine: pe nisipul de care peste 20 de artişti se îngrijesc să-l presare cu vibe-uri de dans, balans şi bălăceală în decorul plăjii. Fiinţe în extaz sau într-un nor de calm la malul mării, ne punem cortul cu faţa la mare şi ne topim egourile pentru atmosfera relaxată pe care cu toţii o vrem. Pe lângă scenă poţi să te joci voley, poţi să-ţi stingi setea sau să te antrenezi în joc de glezne la bar sau în mare, poţi să faci castele din nisip, cazemate şi alte instalaţii, pe măsura creativităţii cu care te înzestrează valurile, pentru că noi + marea = Marea cu Sarea.

YOU KNOW US & Frații pun de un live painting, sâmbătă pe după masă.

Marea cu Sarea este o platformă care încurajează și propagă sunetul electronic din underground

Line-up MCS 2k15 – Day & Nite:
Vineri 17 Iulie
 
Core
 
Dan Corhana
 
Lee View
 
Teluric
 Twodoor
≈ Sus Project LIVE
 
Stefan Sublee

Sâmbătă 18 Iulie
 
that couch funk collective & Friends (nicecream.fm showcase)
 
Minus LIVE

Sâmbătă 18 Iulie
 Alin G
 Aparte
 
David GRN
 EllieN
≈ Giuser
 
HIGH JET LIVE
 
Jim Felix
 Soundopamine LIVE

Duminică 19 Iulie
 Catalin
 Casetofoane LIVE
≈ Dru Klein
≈ Fjordisko (Calin + Zabriskie)
 Stef Decât aka Tufan

Visuals + Art Deco: 
NAIS & Friends


Plaja MCS se află la 20 de minute de mers cu mașina de la intrarea în stațiunea Costinești spre Tuzla. Coordonatele vor fi anunțate miercuri, pe pagina de facebook MCS.


Marea cu Sarea este primul beach-party authentic românesc - o petrecere la care poți merge doar pentru o seară sau la care poți petrece trei zile, naufragiat cu cortul pe o plajă mai puțin cunoscută. Organic și plin de viață, gatheringul se bazează pe inițiativa participanților în vederea născocirii unei noi forme de a petrece cele 3 zile pe plajă, atât timp cât nu deranjează pe cei din jurul lui. Singurele condiții necesare la această petrecere sunt să vii cu voie bună, cu bateriile încărcate și să fii conștient că trebuie să lași plaja curată, măcar la fel cum ai găsit-o. Vor fi amenajate și marcate locurile unde să arunci deșeurile. Nu uita să vii cu cortul, de mâncare şi băutură ne ocupăm noi.

În continuare vrem ca atmosfera să fie una cât mai degajată, motiv pentru care nu există taxe de participare și nici garduri care să delimiteze spațiul destinat petrecerii.
***
Pentru noutăți, pregătiri şi coordonatele plăjii urmărește paginile Marea cu Sarea: facebook.com/mareacusarea | mareacusarea.ro.
Link către Facebook Event:  facebook.com/events/1649454908624699/

Organizatori: Paranoia13 & You Know Us.
Parteneri: Nicecream.fm, Odată

0 comentarii: