Lia Aram S/S 2015'

Colectia Lia Aram S/S 2015 are o directie artistica rafinata, care a pornit de la relatia Realitatii Emotionale cu Amprenta Vestimentara, doua elemente identitare esentiale Feminitatii promovate de acest brand.
Piesele vestimentare, 23 la numar, sunt, fiecare in parte, segmente reprezentative pentru ceea ce Lia Aram S/S 2015, la nivel conceptual, exploreaza aici, si anume Povestea primordiala cu menirea sa de claritate in Taina femeii careia Lia Aram i se adreseaza.
 
Materialele folosite au fost alese astfel incat sa sporeasca ansamblul fluiditatii discursiv-vestimentare: docul initiaza primii pasi in abordarea reinventarii stilistice, matasea asigura coerenta episoadelor vizuale create prin executia pieselor, pe cand atingerea de tule ofera linia de basm care raspunde acelei nevoi feminine elegant tinute departe de cotidian, puternica si adaptata imediatului legat de zona de miscare a Femeii. In final, materialul scafandru aduce un plus de farmec venit din contopirea imaginii de Femeie dornica de afirmare a Povestii de Sine si Cotidianul Femeii voit aparent-obisnuite, care se autoinsereaza in rutina de neevitat. 
 
 Se poate afirma, fara urma de tagada, ca aceasta colectie Lia Aram nu face altceva decat sa lucreze in „subtext” cu valentele feminine patrunse deja in Obisnuit si sa exploreze, in propriul sau registrul creativ, micile zone de pretiozitate pe care le prezinta orice experienta, indiferent de cat de departe ar parea de ideea de Senzational.


Models : Delia Tudose / Alexandra Babascu / Diana Maria G / Florina Mihoc / Alina Bu / Yasmine Ody 
Styling :Emanu Banita 
Make up : Atelier Make Up Paris- Bucuresti
HairStyle : Alex Somandroiu / Flavius Man / Gabriel Patrascu / Marius Neagu 

0 comentarii: