Editura Publica: Guy Kawasaki - Arta retelelor sociale


Indiferent dacă promovezi o afacere, un produs sau pe tine însuți, rețelele sociale sunt în topul lucrurilor care determină dacă vei avea succes sau dacă vei eșua. Și există nenumărați experți, autori și consultanți dornici să te sfătuiască.
 
Dar nu e nimeni asemenea lui Guy Kawasaki, unul dintre pionierii blogurilor, Twitter-ului, Facebook-ului, Tumblr-ului etc. pentru afaceri. Acum, Guy s-a asociat cu Peg Fitzpatrick, despre care el spune că este cea mai experimentată persoană în domeniul social media pe care a cunoscut-o vreodată, pentru a oferi Arta rețelelor sociale – unicul ghid esențial de care ai nevoie pentru a obține un maximum de beneficii pentru timpul, efortul și banii investiți. 

Cu mai bine de o sută de sfaturi practice, trucuri și observații, autorii prezintă o strategie completă de a construi o prezență concentrată, riguroasă și convingătoare pe cele mai populare platforme de rețele sociale.
 
Pentru începătorii copleșiți de prea multe opțiuni, dar și pentru profesioniștii experimentați, dornici să-și îmbunătățească strategia, Arta rețelelor sociale este plină de tactici care au dovedit că aduc rezultate în realitate. Sau, așa cum spune Guy: „conținut de cea mai bună calitate, fără informații de umplutură”.   

Puteți comanda Arta rețelelor sociale de Guy Kawasaki si Peg Fitzpatrick cu o reducere de 5%, la prețul de 37,05 lei, aici.

0 comentarii: