DJ AMABLE (ES) @ Expirat Vama Veche - 18.07

DJ AMABLE (ES) @ EXPIRAT VAMA VECHE
Sâmbătă, 18 iulie
 
Facem o „specialăîn Vama Veche şi venim în plin sezon cu un DJ pe care chiar trebuie să-l asculţi, împrumutat pentru o seară tocmai de la Razzmatazz, din Barcelona: DJ Amable.
 
Vine sâmbătă, pe 18 iulie, în Expirat, să pună muzică în stilul cu care te-ai obişnuit, dar... un pic altfel, după ora 22:00. Bonus: DJ-ii casei pregătiţi să continue seara şi un ecran LED în terasă.
 
Ca să te lămureşti ce poate DJ Amable, cel mai bine e să îl asculţi, dar e ok ştii că este un fel de guru alternativ spaniol, un DJ vechi şi foarte respectat (pune muzică din 1985!) şi ca le are bine-bine cu Indie-ul, Alternative-ul, Electro-Rock-ul, New-Wave-ul şi Pop-ul de avangardă, toate de dans. Adică ce îi trebuie în mod normal Expiratului într-o seară de weekend.
 
Vine din Barcelona unde şi-a petrecut măcar ultimii 15 ani ca rezident în Razz Club, sala mare a Razzmatazz-ului, pe scene de festival à la Sónar şi FIB Benicàssim sau în deschidere pentru trupe (foarte!) mari, iar în timpul liber i-a remixat şi coordonat pe Love of Lesbian sau Catpeople şi a pus cap la cap toate compilaţiile Razzmatazz din 2003 încoace.
 
De ascultat: www.soundcloud.com/amable-dj şi www.mixcloud.com/amable
De urmărit: www.amable.org şi www.facebook.com/amabledj
 
RSVP: www.facebook.com/events/612037695591809
 
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: