Camping la Rockstadt Extreme Fest 2015, Informatii complete



In acest moment suntem in masura sa va oferim informatii complete cu privire la camping-ul pentru Rockstadt Extreme Fest.
La fel ca in 2014, zona de camping va fi amplasata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival, spatiu ce ofera un numar generos de locuri. Va rugam aveti in vedere faptul ca exista sanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile, motiv pentru care apelam la public pentru o amplasare cat mai uniforma a cortului, oferind astfel spatiu si 'vecinilor' de camping.
 
Dupa cum am mentionat deja in comunicatele precedente, organizatorii au luat in calcul un aspect foarte important sesizat de public inca de anul trecut si anume logistica in spatiul de camping, iar din acest motiv am decis ca pentru editia din 2015 sa asiguram un numar suficient de mare de dusuri si toalete puse la dispozitia publicului, facilitati ce vor fi curatate de mai multe ori pe parcursul zilei, intocmai pentru a evita orice fel de neplaceri intampinate in trecut.
 
Camping-ul va fi deschis publicului incepand de miercuri, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana duminica la ora 12:00.
 
Organizatorii reamintesc ca in spatiul de camping nu va fi permis accesul cu mancare si bauturi din afara festivalului, insa in acelasi spatiu va fi amplasat atat un stand unde veti gasi apa si bere la sticle mari de plastic - la acelasi pret redus practicat si de clasicul magazin alimentar - cat si un stand unde veti putea servi micul dejun.
 
Pretul unui abonament pentru zona de camping este de 15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival. Pentru acest an nu vom avea la dispozitie serviciul de inchiriat corturi.
 
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.
 
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania
ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)

0 comentarii: