Vita de Vie, Les Elephants Bizarres si multi altii, la Bicycle Music Festival

Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.

Festivalul va avea loc in Bucuresti, sambata, 20 iunie, si va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica.  Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.

Va reamintim ca participarea la festival va fi gratuita!

 Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti. Cele patru puncte vor fi unite de caravana de biciclete Bicycle Music Festival, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un concert, sustinut de Temple Invisible.
 
Urmeaza inca trei puncte de intalnire, cu trei scene si trei concerte, astfel: concert The Dream Diggers - Live Set, apoi concert TiPtiL si Mara & Mongol, iar festivalul se va incheia la cea de-a patra scena, cu Les Elephants Bizarres si Vita de Vie.
 
Deci, daca vreti sunetul mai tare, va asteptam pe toti sa dati la pedale!
           
Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale! Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru cele patru scene vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!
 
Este primul festival la care publicul participa efectiv, realizarea evenimentului depinzand de prezenta si implicarea biciclistilor.
 
La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia.
 
Toate detaliile privind punctele de desfasurare vor fi anuntate in cel mai scurt timp. Pana atunci, toti biciclistii sunt rugati sa isi pregateasca bicicletele si sa se puna pe pedalat, pentru ca ii asteptam la festival!
 
Bicycle Music Festival este un eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0
 
Organizator: Live Pro si Mixtopia.ro
 
Recomandat de Rock FM

Facebook: www.facebook.com/muzicalapedale
 
Site: www.muzicalapedale.ro

0 comentarii: