Question Mark: Festivalul Super - Petreceri si concerte - 12 & 14 iunie



Super este festivalul de filme făcute de adolescenți. Ediția a 3-a are loc între 11 și 14 iunie 2015, la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark și Cărturești.

RVSP Question Mark : https://www.facebook.com/events/439854572854017/

Vineri, 12 iunie, ora 22: ORGANIC PARTY; petrecere de deschidere Super.
Concerte: HAIDUCII, COMPLOT ȘI KRYPTONITE SPARKS.

▲ KRYPTONITE SPARKS: Un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.
Pot conține urme de pop!

▲ HAIDUCII: Formația vocal-instrumentală ”Haiducii” a început în sala 108 a Colegiului Național Sfântul Sava, denumită ”THE G SPOT”, continuând să apară frecvent la evenimente ca ”The In-Between Collection” și lansarea de revistă (plic). Haiducilor le place să creadă că, prin cântecele lor, împart spiritul balkanic.
▲ COMPLOT: Se numesc "complot", și nu "compot" și le place să spună că experimentează rock-psihedelic, deși, de cele mai multe ori, nu știu exact ce cântă.

Duminică, 14 iunie, ora 22: ELECTRONIC PARTY; petrecere de închidere Super.
Muzică mixată de Dj-ii invitati:
Mihai Bălăcescu b2b Alin Neguțoiu
Horia
Alexander b2b Teodor
Nicola b2b Lolek
Patrocle Petronom


- Petrecerile au loc în cadrul festivalului de filme făcute de adoescenți "Super!" ( PROGRAM COMPLET AICI: http://superfestival.ro/ro/festival-program.html).
- "Super!" este organizat cu sprijinul Asociației Vira și finanțat de Centrul Național al Cinematografiei.


Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: