Program și reguli de acces pentru concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators

Celebrul chitarist american SLASH, împreună cu vocalistul Myles Kennedy și trupa The Conspirators vor concerta în România, duminică, 28 iunie, la Arenele Romane din București.
 
Publicul va avea acces în spațiul de concert începând cu ora 19.00. De la ora  20:00 trupa RoadKillSoda, cea mai de seamă reprezentantă a stoner rock-ului românesc, va încălzi atmosfera cu un show unic, iar la ora 20:20, vor urca pe scenă britanicii de la Raven Eye.
 
SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators își vor începe show-ul incendiar de la ora 21:30.
 
În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.
 
Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.
 
Publicul este rugat să păstreze permanent asupra lor biletele. 
 
Biletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:
Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 200 și 300 de lei, în funcție de sector, categoria de 120 de lei fiind epuizată.
Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro
 
SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de ROCK FM.

0 comentarii: