Program și reguli de acces pentru concertul formației TOTO

Au mai rămas patru zile până când publicul român se va putea întâlni pentru prima dată cu legendara formație TOTO.
Sâmbătă, 27 iunie, la Sala Palatului, vom putea fredona împreună piese nemuritoare precum “Africa”, “Rosanne” sau “Hold the Line”.  TOTO este una dintre puținele trupe care și-au pus amprenta asupra istoriei muzicii, păstrându-și consecvența până astăzi. Trupa abordează un stil de rock eclectic și combină în mod ingenios elemente de pop, rock, soul, funk, progressive rock, hard rock, R&B, blues și jazz.
Fondată în 1977, TOTO are în palmares nu mai puțin de 17 albume lansate, 35 de milioane de copii vândute în întreaga lume, precum și o serie de statuete Grammy.
 
Informăm pe această cale publicul că porțile Sălii Palatului se vor deschide la ora 19:00, concertul fiind programat să înceapă la ora 20:00.
 
Va fi strict interzis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Publicul este rugat să păstreze permanent biletele asupra sa. Accesul se va efectua prin două filtre, unul la intrarea în Sala Palatului și al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea în sala de spectacol.

 
Cei care doresc să ia parte și la concertul TOTO, dar și la show-ul exploziv susținut de Godsmack în aceeași seară de la Arenele Romane, pot opta pentru biletele "Nopții premierelor", beneficiind astfel și de transport gratuit cu sprijinul taxi-urilor puse la dispoziție de Meridian. 
Cei care și-au achiziționat deja bilete pentru cele două evenimente le pot schimba într-unul singur valabil pentru ambele doar de la sediul Eventim.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:
 
VIP - 450 lei
Cat 1 – 315 lei
Cat 2 – 225 lei
Cat 3- 171 lei
Cat 4 - 121,5 lei
 
TOTO la Sala Palatului este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de ROCK FM.

0 comentarii: