O noapte bipolara la Halele Carol - 4 iulie

O noapte bipolara la Halele Carol
 
bipolar isi propune pe 4 iulie o noapte de nebunie la Halele Carol. Organizatorii promit 14 ore de muzica electronica cu un setup indoor - outdoor, un spatiu Aperol Spritz Social de relaxare, precum si food stations cu burgeri in gradina de hangout.


Partea muzicala este acoperita de italienii Adriatique, doi artisti ce au explodat sub tutela lui Solomun in cadrul label-ului Diynamic. In completare vine in premiera in Romania, Patrice Baumel, cu recente productii sub label-ul Kompakt, precum si Cristi Cons, Cap, Captain Midnight, Melodie.

Beat-urile vor fi asigurate de Void Acoustics, iar petrecerea va dispune si de un visual mapping, marca Tiptoe, ce promite sa fie impresionant.


✓ Ticketing
20lei advance
30lei all night (la intrare)
50lei backstage (VIP)

Bilete disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua de magazine Diverta. Principalele locatii in Bucuresti includ: Diverta Unirea Shopping Center, Diverta Mall Vitan, Diverta Bastilia, plus Diverta Baneasa, Diverta Mall Plaza, Magazinul Muzica si Libraria Eminescu.

Cumpara bilete online aici: https://www.myticket.ro/evenimente/o-noapte-bipolara-la-halele-carol-halele-carol-bucuresti-04-iulie-2015.html

✓ Questions/Hotline/Backstage ticket
0726 102 870 - Morco
0736 855 011 - Hubert
0749 633 419 - Andrei
hancu.andrei@gmail.com

✓ Other Info:
- start @ 22:00
- guest list & invitatii valid until 01:00 AM

0 comentarii: