Noaptea Filmului Nordic - Halele Carol - 6 iunie

Noaptea Filmului Nordic - Halele Carol - 6 iunie
 
Prima sâmbătă a verii vine plină de filme norvegiene, suedeze și daneze – o ocazie rară de a savura cinematografie scandinavă la Halele Carol, dar și de a sărbători ziua națională a unuia dintre prietenii invitați, Suedia: pe 6 iunie, chiar după apusul soarelui, luminile cinema-ului nordic ajung în Bucureștiul de sud, în fosta fabrică de lângă parcul Carol, în continuarea programului nostru de activare a vechiului sit.

Începem cu o colecție de filme scurte survolând toate genurile, de la ficțiune la documentare și animație, iar pentru cei dornici de suflul nordic profund avem și lung metraj din belșug – capodopere sau emergente, de ficțiune sau nonfictive.

Ca să intrați ușor în atmosferă, deschidem porțile Halelor la 7 după-amiaza și vă invităm să (re)vedeți și experimentați cele 5 instalații norvegiano-române ale proiectului nostru Design Postindustrie, lansat recent. Desigur, terasa pentru răcoreală este deschisă până noaptea târziu: ultimul cinefil va închide poarta!
Mulțumiri ambasadelor regatelor Norvegiei, Suediei și Danemarcei pentru filmele pe care ni le-au pus la dispoziție pentru această noapte.

Desigur, intrarea e gratuită :)
Filmele sunt subtitrate în limba engleză
www.e-zeppelin.ro / www.halelecarol.ro

0 comentarii: