Eyeswitch lanseaza primul single, Chasing the Chasers



O nouă trupă de alternative-metal îşi face loc în peisajul muzical divers al Bucureştiului: Eyeswitch, trupa care „urmăreşte urmăritorii”
 
Mixat şi masterizat de către Jonathan Schnitzspan (Bitburg, Germania), Chasing the Chasers este primul single al trupei, extras de pe albumul ce se va lansa în toamna acestui an.
 
Deşi trupa face parte din curentul alternative-metal, videoclipul este luminos şi colorat, filmat liber şi jucăuş de către Cristi Prefac, în Grădina Viitorului – Modulab.
 
Despre Chasing the Chasers (în traducere “urmărind urmăritorii”), vocalul trupei, Florin Andrei spune că “nu este o situaţie atipică, ba dimpotrivă: un fenomen destul de des întâlnit dintotdeauna pe-aici pe Pământ. E că faza în care la Modulab la un moment dat motanul casei urmarea o înaripată şi eu mă uităm la el, sau momentul în care te uiţi pe hublou şi vezi că o aeronava se îndreaptă incredibil de repede de cea în care te afli; par că se vor intersecta dar nu o fac, ea îşi urmează cursul mai departe, iar tu o urmăreşti cu privirea. Am citit recent în Decât O Revistă un articol de Carmen Bugan, care povesteşte cum pe timpurile de 'glorie' băieţii cu ochi albaştri ascultau cum schimbă microfoanele alţi băieţi cu ochi albaştri... sau gri, la părinţii ei în casă (tatăl ei fusese disident) – urmăritorii erau urmăriţi.”
 
Piesa se poate asculta atât pe canalul oficial de youtube al trupei, cât şi în FM sau la posturile de radio online.
 
Eyeswitch înseamnă Florin (voce), Andrei (chitară), Mizdan (bass) şi Marcel (tobe).
 
https://www.youtube.com/EyeswitchOfficial 
https://www.facebook.com/EyeswitchOfficial

0 comentarii: