Dineu cu prosti – doua reprezentatii la Teatrul Tineretului pe 29 si 30 iunie

DINEU CU PROSTI, unul din cele mai savuroase si indragite spectacole din repertoriul teatral contemporan,  va incheia actuala stagiune de la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor). Gratie interesului crescut al publicului, faimoasa comedie, ce ii are in prim plan pe HORATIU MALAELE si ION CARAMITRU,  se va juca in doua seri consecutive: pe 29 si 30 iunie.

Distributia de exceptie, alaturi de subiectul vesnic actual si personajele ce isi gaseste corespondenta in orice structura sociala, transforma spectacolul  DINEU CU PROSTI intr-unul din cele mai rasunatoare succese de pe scena lirica.

Ceea ce creeaza deliciul acestei piese este confruntarea intre cinismul celor care cred ca reprezinta miezul societatii si oamenii simpli, retrasi, inteligenti dar timizi, care se trezesc pusi in fata unor situatii limita.

Chiar sub bagheta regizorala a lui ION CARMITRU, un personaj pe care il caracterizeaza autosuficienta primeste replica de la un erou de o naivitate coplesitoare , spre deliciul publicului, care nu se poate satura de acest devastator de comic DINEU CU PROSTI.

Distributia spectacolului este intregita de: MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCULICA,  TEODORA MARES, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN si ALEXANDRU GEORGESCU.

Biletele pentru cele doua reprezentatii ale DINEULUI CU PROSTI de pe scena Palatului National al Copiilor (Teatrul Tineretului)  s-au pus deja in vanzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor si online pe www.startickets.ro  si www.bilete.ro

0 comentarii: