Artistii romani Mihai Toma si Hot Casandra, pe ultima compilatie Buddha Bar



Artiștii români Mihai Toma și Hot Casandra apar pe ultima compilație Buddha Bar – XVII, scoasă pe piață în luna mai a acestui an.

MIHAI TOMA
FB.com/MihaiTomaOfficial
www.mihai-toma.com
           
Mihai Toma este prezent  cu piesa ”Ena” feat. Irene (https://youtu.be/S_F29CAD4vs), fiind a doua piesă care apare pe Buddha Bar.
 
Muzica lui Mihai Toma îmbină sunete electronice, ritmuri în stil Chill-Out sau Up-Tempo, percuții tribale și teme etno-folclorice cu puternice influențe românești și din alte părți ale lumii.
 
S-a născut pe 30 decembrie 1980. După ce a trăit în Norvegia timp de câțiva ani, el a descoperit o legătură specială cu ţara sa natală, care l-a inspirat să scrie un întreg album de muzică electronică cu influenţe de muzică populară românească, intitulat Flutaka. Tot Flutaka este și numele primei sale piese care a apărut pe compilația Buddha Bar XV, în urmă cu 2 ani (https://youtu.be/UZm_9_Bvihc)
 
Mihai Toma compune de la 16 ani. Un mare fan al lui Vangelis, a fost atras de muzica electonică. Totodată, cântă şi la fluiere tradiţionale, chitară, keyboards şi la alte diverse instrumente de percuţie. A scris şi a produs un soundtrack chill out, intitulat Soft Touch, album realizat împreună cu un cvartet de coarde - Passione.
 
HOT CASANDRA
FB.com/hotcasandra
www.hotcasandra.com
 
Cea de-a doua piesă Made In Ro de pe Buddha Bar XVII este compusă de Hot Casandra - Operatic Female Having A Crack (https://youtu.be/ATpE7pnAqPs)
 
Hot Casandra este numele de scena al compozitorului, bateristului si producatorului bucurestean Paul Ballo. Paul s-a născut pe 10 august 1988 și s-a apucat de muzică la o vârstă fragedă,  sub bagheta mamei sale Bianca Ionescu, o cunoscută interpretă de operetă românească, cunoscută la nivel internațional. A fost tobosar pentru trupele Go to Berlin, The Amsterdams si Kumm, alegând apoi să se concentreze pe propriul său sound.
 
Anul 2013 a fost un an aglomerat pentru trupa Hot Casandra, care s-a mutat la Londra, unde a cântat în cluburile de top de aici. Nu de multă vreme, Paul s-a reîntors în România, unde continuă să cânte tot sub numele de scenă Hot Casandra.
 
Zilele trecute, fostul rezident de la Ministry of Sound a lansat remixul piesei There for You semnată de Anna Mar -  https://youtu.be/gPdFh-waMac

0 comentarii: