Stii ce-am facut in America? se joaca la Brasov



Spectacolul muzical Știi ce-am făcut în America? a avut, vinerea trecută, o nouă reprezentație în București, la sala ARCUB. Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Adrian Rădulescu, Gabriel Nedea și Andreea Tănăsuică au oferit publicului bucureștean un regal de muzică, teatru și dans. Încărcați cu energia și cu bucuria evenimentului din București, artiștii, deopotrivă actori, muzicieni și dansatori, se pregătesc pentru Festivalul Național de Teatru “Săptămâna Comediei” de la Brașov (Centrul Cultural Reduta, vineri, 15 mai, ora 19:00).

Evenimentul de vineri s-a bucurat de o sală plină și de prezența multor vedete din show biz-ul autohton. Muzicieni consacrați au fost impresionați de prestația artistică, eminamente live, și de vocile tinerilor artiști: Se vede că este un spectacol muncit, pregătit intens, cu un sunet foarte bun, lumini excepționale, casting atent, costume frumoase și, mai ales, voci foarte puternice și curate. S-a cântat foarte bine. Se vede că este un spectacol aflat la început de drum, dar care are toate șansele să devină unul foarte, foarte bun. Ideea asta de musical de pe Broadway, cu scenariul făcut ca să servească cântecele, mi-a plăcut foarte mult. Felicitări! Îmi doresc să îl mai văd o dată, când voi avea timp.” a declarat Mircea Baniciu la finalul show-ului Știi ce-am făcut în America?

Și Ovidiu Lipan Țăndărică a fost încântat de spectacol și i-a felicitat pe protagoniști, deopotrivă actori și producători: “Un spectacol cu o distribuție foarte bună, artiști foarte tineri și stăpâni pe sine și pe rolurile lor, cu temperament și voci foarte bune. A fost o interpretare foarte frumoasă și foarte curajoasă. M-a surprins curajul lor de-a aborda o piesă ca de pe Broadway, atât de solicitantă și de complexă ca interpretare: muzică, teatru și dans simultan. Mi-a plăcut foarte mult și o recomand cu căldură tuturor iubitorilor artelor frumoase.”

Fervent susținător al artelor din România și mare iubitor de teatru, Ivan Patzaichin a privit spectacolul cu mult entuziasm: “Mi-a plăcut foarte mult! Mai ales pentru că este genul acesta de spectacol cum nu prea găsești în România. Este momentul ca lumea să vină să îi cunoască pe acești copii. Pentru că sunt extraordinari!
 
Mulțumim tuturor prietenilor și partenerilor care au făcut posibilă realizarea acestui proiect:
Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Azzara by Mirela Pellegrini, Piperea și Asociatii, Makeup Forever, Scena Showdance, Fullboxmusic, ARM, Outwear, Bigotti, MeliMelo, Neofashion, Compania Aeroporturi Bucuresti, Carmen Ioniță Events by Carmen Ioniță, Tailor’s Exclusive.
Parteneri media: Magic FM, Blitz TV, Oops Media
 
Știi ce-am făcut în America? este o producție semnată de Roxana Priceputu, în regia binecunoscutei Mălina Andrei, aflată sub management Revolver, și reprezintă un spectacol muzical inedit în care piese celebre din repertoriul internațional sunt readuse pe scenă de actori, cântăreți și dansatori tineri, frumoși, talentați și carismatici.
 
Fișa tehnică:
Distribuția // Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Adrian Rădulescu, Gabriel Nedea, Andreea Tănăsuică
Regia și coregrafia // Mălina Andrei
Scenariul // Ileana Răducanu
Scenografia // Delia Ristovski
Lumini // Dan Bujor
Costume // Mirela Pellegrini, Angi Dumitrescu
Foto afiș // Adi Stoicoviciu
Marketing&PR // Revolver
Producător // Roxana Priceputu
Durată 1h 10’

0 comentarii: