Question Mark: dAsh - Sleepless - The Boy Who Cried Wolf - 24 mai



Duminica, 24 mai, HC RO te invita in Question Mark la concertul trupelor maghiare dAsh si Sleepless.
Suport local: The Boy Who Cried Wolf.
Show starts: 20:30

Support: 15 RON
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.
Biletele pot fi achizitionate si on-line prin Eventbook.ro: http://eventbook.ro/event/concert-dash-sleepless-ungaria-question-mark
Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana sau Banca Transilvania sau ramburs.
Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) sau de la Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

RVSP:  https://www.facebook.com/events/714857271968245/

dAsh sunt o trupa maghiara ce activeava din 2013, al carei stil poate fi caracterizat ca un mix de progressive/fusion metal si hardcore cu puternice riff-uri ce imbina elemente funky-jazz.
Cel mai nou LP, “Turning vicious”, lansat in luna ianuarie a acestui an poate fi ascultat pe pagina de bandcamp a trupei.
dAsh virtuali pe:
https://www.facebook.com/dashmetaal

Sleepless sunt o trupa maghiara de deathcore ce activeaza din 2010. De-a lungul carierei au avut concerte in numeroase cluburi din Ungaria, cat si in tarile invecinate.
Au lansat doua EP-uri, “Breathe in Confussion” (2013) si “Exterminate/Existence” (2014), avand in pregatire lansarea unui LP, “Elysian Fields”, ce va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an.
Sleepless virtuali pe:
http://sleeplesshorde.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sleeplesshorde/

Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP - foarte bine primit de presa de specialitate - cat si o serie de materiale video pe masura.
Albumul lor de debut, “Bad Time Stories”, lansat in 2013 si produs la Next Dog Studio de catre Marius Costache poate fi ascultat si downloadat de pe pagina de bandcamp a trupei: http://tbwcw.bandcamp.com
The Boy Who Cried Wolf virtuali:
http://www.facebook.com/TheBoyWhoCriedWolf
http://www.youtube.com/user/WolvesAreWolves
http://tbwcw.bandcamp.com/

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

0 comentarii: