Program Soundcheck Fest (Subcarpati, Argatu' & more)



Prima ediție Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet, va începe sâmbătă, 30 mai, la Arenele Romane din București, la ora 19. Festivalul are un line-up cinste: Subcarpați – primul concert de anul acesta din București,  Argatu' – lansare Culese din cartier, Volumul III, AFO – lansare trupa Cred Că Sunt Extraterestru + noul proiect Fantome (proiect inițiat de Culese din cartier) – lansare trupă.
 
Event FB - www.facebook.com/events/1594816414068740
FB - www.facebook.com/SoundcheckFest
 
Program și informații generale
14.30 - 16.30 - PROBE DE SUNET CU PORȚILE DESCHISE PENTRU PUBLIC
17.00 - OPEN DOORS
18.30 - 19.30 ILL KID DREI
19.30 – 20.30 Zekarjah & ZO

 
20.30 - 01.00
AFO w CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU - premieră
Fantome - premieră
Subcarpati - primul concert din București din 2015
Argatu' - lansare Culese din Cartier Vol. III

               
01.00 - Zekarjah & ZO
 
Important: Probele de sunet se încheie pentru public la ora 16.30; până la ora 17.00, se vor pune la punct ultimele detalii tehnice. Cei care vor lua parte la probele de sunet sunt rugați să părăsească locația la ora 16.30, aceștia fiind primii care vor avea, după aceea, prioritate la intrare.
 
La probele de sunet, pot lua parte doar cei care au bilete, nu și cei care beneficiază de invitații.
Minorii de până în 16 ani pot veni însoțiți numai de către un părinte sau de către un tutore legal.
 
Persoanele care au între 16 și 18 ani, pot intra la eveniment numai cu un act de identitate asupra lui.
 
Biletele se pot achiziționa, în continuare, online de pe myticket.ro (http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica,cu 55 de lei. De asemenea, pot fi cumpărate și de la locația evenimentului, la același preț.
 
LINE-UP
 
SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
 www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com
Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect „născut” pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com
 
AFO & trupa Cred Că Sunt Extraterestru
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV
"Foaie verde chiar și-așa, m-am născut în Dobrogea".
Cam așa începe povestea trupei "Cred Că Sunt Extraterestru" cu AFO la butoane. Primul concert, în avanpremieră, pe 30 mai la Soundcheck Fest, Arenele Romane.

nu este doar un album. Este toată energia noastră, conservată și șlefuită în timp, transmisă oamenilor prin muzică. Este un proiect de muzică alternativă care, sperăm noi, să ajute oamenii sa ajungă mai repede la starea de bine” - AFO

“Cred Că Sunt Extraterestru” (CCSE) înseamnă AFO (voce), Americanu' (chitara & voce), Power pe Vinil (DJ & keys) și Cretu (tobă).

 
ARGATU'
www.facebook.com/Argatu.Falticeni
www.youtube.com/oldsickon
Argatu', un proiect marca "Culese din cartier", creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a încercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu' de pe www.subcarpati.com
 
FANTOME
www.facebook.com/fantomeofficial
Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică.  Și-au lansat primul album în luna aprilie - Micul Paris, ce poate fi descărcat gratuit de pe www.subcarpati.com. Primul lor concert va fi chiar la Soundcheck.
 
Fantome înseamnă Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani, doi producători muzicali din Bucuresti.
 
ZEKARJAH
www.facebook.com/zekarjah
Zekarjah (fost US), sau Robert Zaharia, a început călătoria în lumea muzicii în anul 2008, ca o activitate conexă la cea de organizări evenimente în cadrul Kaya Foundation din București.
 
Inspirat de dragostea pentru muzică și varietatea ei, fiecare set al lui are ca fundament muzica dub, roots și reggae, încă de la apariție până în zilele noastre. În funcție de situația și momentul ales, ritmurile de jazz, nu-jazz, afro beats, soul sau elemente mai noi, ca dubstep, dnb, jungle, electronică, nu lipsesc.
 
ZO (Cluj-Napoca)
www.facebook.com/zzohd
www.Soundcloud.com/zzohd
Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de DJ. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae, grime  și dubstep, rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului. A deschis pentru sau a stat alături pe scenă cu Newham Generals, Roommate & Parly B, Mungo’s HiFi,O.B.F, Sukh Knight, Subcarpați.

0 comentarii: