Capital Cities cântă la Exit și Roisin Murphy la Sea Dance

Californienii de la Capital Cities, care au scos pe piață hituri pe bandă rulantă, s-au alăturat programului bogat din cadrul Exit Adventure. Aceștia vor susține o prestație live, duminică, 12 iulie, la Exit Festival. „Safe and Sound”, hit-ul care a răsunat pe tot globul se va auzi și din pădurea Petrovaradin, în ultima zi a aniversării a 15 ani de la prima ediție Exit. Celebrul duo se îndreaptă către Balcani pentru a promova „In a Tidal Wave of Mystery”, unul dintre cele mai apreciate albume indie-pop din ultimii ani, având sute de milioane de vizualizări pe YouTube.  De aici, Exit Adventure se mută la malul mării, unde fosta solistă a trupei Maloko, una dintre divele muzicii contemporane, Roisin Murphy va fi cap de afiș la Sea Dance Festival, vineri, 17 iulie. Aceasta va fi prima ei prestație live în Muntenegru și face parte dintr-un turneu mondial de promovare al noului album, „HairlessToys”. În aceeași seară, pe scena „The Dance Paradise” va urca fosta solistă de la Hercules & Love Affair, DJ-itza de la New York, Kim Ann Foxman. De asemenea, pentru show-ul de închidere al evenimentului, sâmbătă, 18 iulie, și-au anunțat prezența DJ Zabiela și producătorul de muzică house Doorly, maestrul care a mixat pentru nume precum The Prodigy sau Kanye West.
 
Capital Cities – Safe & Sound: https://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8CFo8
 
Capital Cities este un duo din Los Angeles format din Ryan Merchant și Sebu Simonian. La început, cei doi scriau jingle-uri, apoi au decis să-și folosească talentul și cunoștințele muzicale pentru a da viață unor creații pop de calitate. Hit-ul internațional „Safe and Sound” a ajuns pe locul 1 în topul US Alternative Songs, după ce melodia a fost lansată în anul 2013 și a luat cu asalt televiziunile și stațiile de radio de pe mai multe continente. Pentru videoclipul single-ului au fost filmate trei variante, iar acesta a ajuns să primească Premiul MTV pentru Best Music Video și o nominalizare Grammy la aceiași categorie. După ce a ajuns să aibă peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Safe and Sound” este una dintre melodiile cele mai căutate pe aplicația Shazam. Single-urile „KangarooCourt” și „One Minute More” sunt și ele la fel de apreciate.
 
 21st century diva Rosin Murphy to headlineSea Dance: https://www.youtube.com/watch?v=RXdcFyhPlkw
 
Alături de Moloko, Roisin Murphy a devenit una dintre figurile importante ale scenei muzicale din anii 90, reușind să lanseze hituri de neegalat precum „The Time is Now”, „Sing it Back” sau „Forever More”. Cântăreața și-a lansat cariera solo cu albumele „Ruby Blue” și „Overpowered” care au transformat-o într-una dintre cele mai importante nume din cultura pop modernă. La fel cum procedează și pe scenă, Roisin reușește să treacă de la un stil la altul cu foarte multă ușurință. De asemenea, aceasta a trecut și prin diferite transformări: de la cântăreață sau producător la designer, model și actriță. Pentru a pregăti lansarea celui de-al treilea album al său, care este lansat pe piață pe 11 mai, Roisin a pregătit maxi-single-ul „Mi Senti”. Pe acesta se regăsesc cover-uri după cântecele italiene celebre pe care le-a amprentat cu stilul ei unic. Roisin Murphy este o divă a secolului 21 și cu siguranță întreaga lume muzicală va aprecia prestația ei live din cadrul Sea Dance, festival ce a primit oficial distincția: Best European Mid-Sized Festival.
 
La Exit Adventure, care cuprinde două festivaluri premiate din două țări vecine, și-au confirmat prezența: Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Clean Bandit, Noisia, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik,Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, FearFactory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubiozakolektiv, Octave One, Soul Clap și mulți alții. Peste 1.000 de artiști vor urca pe  30 de scene în pădurea Petrovaradin din Serbia și pe magnifica plajă Jaz din Muntenegru!
 
Cea mai tare ofertă de grup „4+1” este încă valabilă!
Adună-ți prietenii și cumpără patru bilete la ExitFestival sau la întreaga experiență Exit Adventure și vei primi cel de-al cincilea bilet gratis. Biletele pentru Exit Festival au prețul de 275 lei. Biletul care cuprinde cele peste zece zile Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) costă  330 lei și poate fi cumpărat de pe www.myticket.ro. Pachetele care includ cazare și transport se găsesc la adresa www.exittrip.org

Cei care își cumpără bilet pentru Exit Festival vor avea intrare liberă și la Revolution Festival, evenimentul de la Timișoara de pe 30 – 31 mai de la Muzeul Satului Bănățean. Pentru Revolution Festival biletele se găsesc în rețelele www.eventim.ro și www.myticket.ro. Pentru o perioadă limitată, prețul unui bilet este de 49 de lei. După ce biletele „early-bird” sunt epuizate, prețul va crește la 69 de lei.

0 comentarii: